Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven en Camping Wijde AA

5 van 5 (1 beoordelingen)

Jachthaven en Camping Wijde AA

5 van 5 (1 beoordelingen)

Op een van de mooiste plekjes van Nederland midden in de Randstad ligt Jachthaven en Camping Wijde AA.

Vanuit de haven is er een directe verbinding met de grote plassen, zoals de Braassem en de Kaag. De grachten in de prachtige oude binnenstad van Leiden zijn binnen 30 minuten bereikbaar. Een tochtje naar de schitterende grachten van Amsterdam is een mogelijkheid die u zeker niet moet laten liggen.

De jachthaven heeft seizoensplaatsen en winterstalling in de afmetingen van 4 meter tot 15 meter.

Verder beschikt de haven over de volgende facilitaire voorzieningen:
- Eigen parkeerplaats direct naast de haven
- Toiletten
- Douches
- Speeltuintje
- Botenkraan
- Elektra
- Water
- Camping
- Gratis wifi

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt