Veerdam 3

4484NV Kortgene

+31-85-500-8435

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Havenmeester
Douches
Walstroom
Restaurant
Kindervoorzieningen
Kleedkamers
Tankstation
Speeltuin
Afvalstation
Winkel
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Wifi
Vuilwater station
Uw ervaringen over Delta Marina Kortgene in Kortgene delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

René Mulders
Zeer mooie jachthaven, vriendelijke havenmeester, wij hadden pech met de boegschroef, en die is prima opgelost door de technische dienst, Bedankt Thomas!!👍
Gaarlandt
Zeer goed verzorgde haven - top met kids: mooie speeltuin! En fijn restaurant voor zowel lunch als diner. Aanrader
Anoniem
Top haven (!) in alle opzichten. Meer woorden zijn niet nodig. Aan te bevelen voor een plezierig en comfortabel verblijf.

Delta Marina Kortgene

4.25 van 5 (6 beoordelingen)

Jachthaven Delta Marina is een jachthaven in het Zeeuwse Kortgene, gelegen in de gemeente Noord-Beveland.

De jachthaven is gelegen aan het Veerse meer en is daarmee goed bereikbaar vanuit de diverse locaties in Zeeland. De jachthaven beschikt over diverse faciliteiten en er zijn tevens jachtservice en winterstalling mogelijkheden aanwezig op het terrein. Voorts is er een jachtmakelaardij en zijn er diverse activiteiten en voorzieningen in Kortgene die vanuit de jachthaven gemakkelijk te bereiken zijn.

Het Veerse Meer is een kunstmatig brakwatermeer dat is ontstaan door afdamming van het Veerse Gat in het kader van de Deltawerken. Het water is bekend als zeer helder en de watersportmogelijkheden zijn zeer uitgebreid.

Uw ervaringen over Jachthaven Delta Marina in Kortgene delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaats houder.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt