Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Stadshaven Goes

Stadshaven Goes

De Stadshaven van Goes, is de voormalige haven van de stad Goes. Tegenwoordig is de haven in gebruik als jachthaven. De haven bevindt zich in het centrum en heeft via het Goese Sas een verbinding met de Oosterschelde. De kademuren van de stadshaven zijn een rijksmonument. Rondom de stadshaven staan historische huizen waaronder het ‘t Soepuus, een voormalige getijdewatermolen. De namen van enkele straten rond de Stadshaven herinneren aan de historische betekenis van enkele producten die van grote betekenis waren voor de Goese economie, namelijk Bierkade en Turfkade. Het is een traditie dat Sinterklaas aankomt in de stadshaven van Goes.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt