Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven De Rotterdamsche Admiraliteit

Jachthaven De Rotterdamsche Admiraliteit

In Rotterdam vindt u Jachthaven `De Rotterdamsche admiraliteit`. De centraal gelegen haven is tevens de thuishaven van partyjacht “Contessa” die tijdelijk als havengebouw fungeert.

U vindt de jachthaven in het Boerengat aan de Admiraliteitskade. Hiervandaan kunt u onbelemmerd de grote rivieren en de binnenwateren van Rotterdam bevaren. In de directe omgeving vindt u bruisende horecagelegenheden.

De ligplaatsen in de haven zijn geschikt voor jachten en sloepen met een lengte van 5 tot 50 meter. Er zijn zo'n 100 ligplaatsen en 25 passantenplaatsen aanwezig. Aan de steigers vindt u water- en elektra-aansluitingen en het terrein is voorzien van camerabewaking. De metro- en tramhalte is op loopafstand te bereiken. Komt u met de auto, dan is er de mogelijkheid om gebruik te maken van Valet parking.

Uw ervaringen over de jachthaven De Rotterdamsche Admiraliteit delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt