Admiraliteitskade 86

3063EE Rotterdam

+31-85-500-8276

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Beveiligde steigers
Winkel
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Uw ervaringen over Jachthaven De Rotterdamsche Admiraliteit in Rotterdam delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven De Rotterdamsche Admiraliteit

In Rotterdam vindt u Jachthaven `De Rotterdamsche admiraliteit`. De centraal gelegen haven is tevens de thuishaven van partyjacht “Contessa” die tijdelijk als havengebouw fungeert.

U vindt de jachthaven in het Boerengat aan de Admiraliteitskade. Hiervandaan kunt u onbelemmerd de grote rivieren en de binnenwateren van Rotterdam bevaren. In de directe omgeving vindt u bruisende horecagelegenheden.

De ligplaatsen in de haven zijn geschikt voor jachten en sloepen met een lengte van 5 tot 50 meter. Er zijn zo'n 100 ligplaatsen en 25 passantenplaatsen aanwezig. Aan de steigers vindt u water- en elektra-aansluitingen en het terrein is voorzien van camerabewaking. De metro- en tramhalte is op loopafstand te bereiken. Komt u met de auto, dan is er de mogelijkheid om gebruik te maken van Valet parking.

Uw ervaringen over de jachthaven De Rotterdamsche Admiraliteit delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt