Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven De Koppoel

4.7 van 5 (3 beoordelingen)

Jachthaven De Koppoel

4.7 van 5 (3 beoordelingen)

Jachthaven De Koppoel, direct gelegen aan de Kagerplassen, is een gerenommeerd bedrijf dat al sinds 1938 het adres is voor onderhoud en verkoop van buitenboordmotoren, boten en accessoires.
Door de jarenlange ervaring, gastvrijheid en innovatie is het bedrijf uitgegroeid tot een dynamische jachthaven, waar u met uw boot het gehele jaar terecht kunt.
Vanwege de schitterende ligging en de veelzijdige faciliteiten van de haven is Jachthaven “De Koppoel” het startpunt voor een plezierig en vooral zorgeloos boot avontuur!

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt