Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven De Ade

Jachthaven De Ade

Jachthaven De Ade beschikt over een beperkt aantal passanten plaatsen. Als passant of “vakantie recreant”bent u van harte welkom. Wel wordt u aangeraden om voor uw komst even te bellen of een e-mail te sturen.

De steigers zijn voorzien van van elektriciteit en drinkwater. Tevens zijn er sanitaire voorzieningen, zoals een douche en toillet. Ook staat er een wasautomaat.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt