Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Boerenjachthaven Van der Geest

5 van 5 (1 beoordelingen)

Boerenjachthaven Van der Geest

5 van 5 (1 beoordelingen)

De haven is uniek gelegen in de Randstad. Vanaf de parkeerplaats en de ligplaatsen heeft u een schitterend uitzicht op een pittoresk polderlandschap. In het voorjaar is het genieten van de weidevogels vanuit de Hemmeerpolder (een polder die is drooggelegd in de 16e eeuw). In de zomermaanden kunt u genieten van kikker- en ganzenconcerten. Bij aanvang van de bouw van de haven werden onderzoeksresultaten gepubliceerd van het Historisch Genootschap Warmelda. Op de plek waar de haven gemaakt is, zou in de 12e eeuw een burcht hebben gestaan.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt