Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Botenstalling Zijldijk

Botenstalling Zijldijk

In het Zuid-Hollandse plaatsje Warmond vindt u Botenstalling Zijldijk. Naast het stallen van uw boor verzorgt het bedrijf ook onderhoud wanneer nodig.

De stalling is gelegen aan de Kagerplassen, in het watersporthart van de provincie. In deze groene en weidse omgeving kunt u niet alleen uitwijken naar fraaie wateren, maar ook naar steden als Leiden, Alphen aan de Rijn en Roelofarendsveen.

De service van Botenstalling Zijldijk omvat een breed scala: van polyester reparaties tot aan inbouw van (nieuwe) motoren. In de loodsen zijn veilige ligplaatsen, evenals buiten op het terrein. De winterstalling loopt van 1 oktober tot 1 april, uiteraard is het mogelijk om uw boot voor een kortere periode te stallen.

Uw ervaringen over de bootstalling van Botenstalling Zijldijk in Warmond delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt