Zijldijk 6

2362AE Warmond

+31-85-500-8727

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Beveiligde steigers
Uw ervaringen over Botenstalling Zijldijk in Warmond delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Stallingsbedrijf

Botenstalling Zijldijk

In het Zuid-Hollandse plaatsje Warmond vindt u Botenstalling Zijldijk. Naast het stallen van uw boor verzorgt het bedrijf ook onderhoud wanneer nodig.

De stalling is gelegen aan de Kagerplassen, in het watersporthart van de provincie. In deze groene en weidse omgeving kunt u niet alleen uitwijken naar fraaie wateren, maar ook naar steden als Leiden, Alphen aan de Rijn en Roelofarendsveen.

De service van Botenstalling Zijldijk omvat een breed scala: van polyester reparaties tot aan inbouw van (nieuwe) motoren. In de loodsen zijn veilige ligplaatsen, evenals buiten op het terrein. De winterstalling loopt van 1 oktober tot 1 april, uiteraard is het mogelijk om uw boot voor een kortere periode te stallen.

Uw ervaringen over de bootstalling van Botenstalling Zijldijk in Warmond delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt