Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Bootstalling Winterstalling Warmond

Bootstalling Winterstalling Warmond

In het Zuid-Hollandse plaatsje Warmond vindt u de bootstalling van Winterstalling Warmond. Zoals de naam al verklapt is het bedrijf gespecialiseerd in winterstalling. Echter kunt u hier ook terecht voor onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan uw boot. De winterstalling is geschikt voor boten, sloepen en vletten tot ca. 10 meter.

U vindt de bootstalling op het industrieterrein in het zuiden van de stad. Deze is geleden aan de Groote Sloot, waarvandaan u eenvoudig naar plaatsen als Leiden, Katwijk en Amsterdam kunt varen.

U heeft de mogelijkheid om uw boot op de wal buiten op een afgesloten terrein te stallen, of in een geïsoleerde opslagloods. De geïsoleerde hal is een “schone” hal, waar geen werkzaamheden aan boten zijn toegestaan. Deze kunnen in de speciale werkloods worden uitgevoerd. De winterstallingseizoen loopt van 1 oktober t/m 1 april. Er is een portaalkraan waarmee boten tot 8 ton op het droge gezet worden.

Uw ervaringen over de bootstalling van Winterstalling Warmond delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt