Veerpolder 61

2361KZ Warmond

+31-85-500-8428

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Beveiligde steigers
Uw ervaringen over Bootstalling Winterstalling Warmond in Warmond delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Stallingsbedrijf

Bootstalling Winterstalling Warmond

In het Zuid-Hollandse plaatsje Warmond vindt u de bootstalling van Winterstalling Warmond. Zoals de naam al verklapt is het bedrijf gespecialiseerd in winterstalling. Echter kunt u hier ook terecht voor onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan uw boot. De winterstalling is geschikt voor boten, sloepen en vletten tot ca. 10 meter.

U vindt de bootstalling op het industrieterrein in het zuiden van de stad. Deze is geleden aan de Groote Sloot, waarvandaan u eenvoudig naar plaatsen als Leiden, Katwijk en Amsterdam kunt varen.

U heeft de mogelijkheid om uw boot op de wal buiten op een afgesloten terrein te stallen, of in een geïsoleerde opslagloods. De geïsoleerde hal is een “schone” hal, waar geen werkzaamheden aan boten zijn toegestaan. Deze kunnen in de speciale werkloods worden uitgevoerd. De winterstallingseizoen loopt van 1 oktober t/m 1 april. Er is een portaalkraan waarmee boten tot 8 ton op het droge gezet worden.

Uw ervaringen over de bootstalling van Winterstalling Warmond delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt