Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Bootstalling Seafury

Bootstalling Seafury

De bootstalling van Seafury ligt in het Zuid-Hollandse plaatsje Katwijk aan de Rijn. U kunt hier terecht voor stalling, werkzaamheden aan uw boot een aanbod van occasions en sloepen.

U vindt Seafury aan de Rijn nabij de splitsing met het Additioneel Kanaal. Op het terrein vindt u tevens een zeilmakerij en een financiële dienstverlening, waaronder verzekering.

Op het terrein vindt u zowel binnen- als buitenstalling in eigen beheer. De binnenstalling is verwarmd en droog. De winterstalling wordt beheerd uitsluitend door Seafury-medewerkers. Er is tevens een haal en breng-service voor uw boot. Op de dienstverlening zijn de voorwaarden van HISWA van toepassing.

Uw ervaringen over de bootstalling van Seafury delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt