Valkenburgseweg 40

2223KD Katwijk aan de Rijn

+31-85-500-8373

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Beveiligde steigers
Uw ervaringen over Bootstalling Seafury in Katwijk aan de rijn delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Stallingsbedrijf

Bootstalling Seafury

De bootstalling van Seafury ligt in het Zuid-Hollandse plaatsje Katwijk aan de Rijn. U kunt hier terecht voor stalling, werkzaamheden aan uw boot een aanbod van occasions en sloepen.

U vindt Seafury aan de Rijn nabij de splitsing met het Additioneel Kanaal. Op het terrein vindt u tevens een zeilmakerij en een financiële dienstverlening, waaronder verzekering.

Op het terrein vindt u zowel binnen- als buitenstalling in eigen beheer. De binnenstalling is verwarmd en droog. De winterstalling wordt beheerd uitsluitend door Seafury-medewerkers. Er is tevens een haal en breng-service voor uw boot. Op de dienstverlening zijn de voorwaarden van HISWA van toepassing.

Uw ervaringen over de bootstalling van Seafury delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt