Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Bootstalling Nauta Maritiem

5 van 5 (1 beoordelingen)

Bootstalling Nauta Maritiem

5 van 5 (1 beoordelingen)

De bootstalling van Nauta Maritiem vindt u in het Zuid-Hollandse plaatsje Zoeterwoude. Naast binnen- en buitenstalling kunt u gebruik maken van diverse diensten voor uw boot.

De stalling vindt u op een steenworp afstand van de Oude Rijn, waar u eenvoudig naar plaatsen als Leiden, Amsterdam of Katwijk kunt varen.

Bij de winterstalling kunt u uw boot in en uit het water laten halen, de onderkant laten schoonspuiten en zomerklaar maken. Het ophalen van uw boot (vanaf het water of over de weg) behoort ook tot de mogelijkheden. Daarnaast biedt het bedrijf overige diensten, waaronder makelaardij en onderhoud.

Uw ervaringen over de bootstalling van Nauta Maritiem delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt