Hoge Rijndijk 217

2382AL Zoeterwoude

+31-85-500-8427

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Vol

Faciliteiten

Beveiligde steigers
Uw ervaringen over Bootstalling Nauta Maritiem in Zoeterwoude delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Anoniem
Jaren hier klant geweest. Winterstalling en onderhoud. Was altijd wel iets wat niet was gedaan. Betalen voor onderhoud motor en onderdelen en niet vervangen. Oplichters van de regio!!!
Anoniem
Voor iedereen die een winterstalling zoekt, kan ik Nauta Maritiem van harte aanraden. Ze zijn buitengewoon professioneel!

Bootstalling Nauta Maritiem

5.0 van 5 (2 beoordelingen)

De bootstalling van Nauta Maritiem vindt u in het Zuid-Hollandse plaatsje Zoeterwoude. Naast binnen- en buitenstalling kunt u gebruik maken van diverse diensten voor uw boot.

De stalling vindt u op een steenworp afstand van de Oude Rijn, waar u eenvoudig naar plaatsen als Leiden, Amsterdam of Katwijk kunt varen.

Bij de winterstalling kunt u uw boot in en uit het water laten halen, de onderkant laten schoonspuiten en zomerklaar maken. Het ophalen van uw boot (vanaf het water of over de weg) behoort ook tot de mogelijkheden. Daarnaast biedt het bedrijf overige diensten, waaronder makelaardij en onderhoud.

Uw ervaringen over de bootstalling van Nauta Maritiem delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt