Veerweg 3

3281LX Numansdorp

+31-85-500-8787

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Vol

Faciliteiten

Beveiligde steigers
Uw ervaringen over Bootstalling Jachtwerf Rexwinkel in Numansdorp delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Stallingsbedrijf

Bootstalling Jachtwerf Rexwinkel

U vindt de bootstalling van Jachtwerf Rexwinkel aan het Hollands Diep in Numansdorp, Zuid-Holland. Naast het stallen van uw boot, kunt u hier terecht voor zaken als onderhoud, refit of reparatie van uw jacht.

De bootstalling is goed bereikbaar over zowel water als weg, tegenover de vesting Willemstad net naast de Haringvlietbrug en de A29. Vanuit de werf vaart u in een mum van tijd naar fraaie streken als Tiengemeten, Haringvliet of de Biesbosch.

Met een groot stallingsterrein, een 50 tons botenlift, hijskraan, geklimatiseerde schilderhal en een ruim magazijn, is het een ideale plek voor winterstalling of om aan uw boot te werken.

Uw ervaringen over de bootstalling van Jachtwerf Rexwinkel in Numansdorp delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt