Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Bootstalling Jachtwerf Rexwinkel

Bootstalling Jachtwerf Rexwinkel

U vindt de bootstalling van Jachtwerf Rexwinkel aan het Hollands Diep in Numansdorp, Zuid-Holland. Naast het stallen van uw boot, kunt u hier terecht voor zaken als onderhoud, refit of reparatie van uw jacht.

De bootstalling is goed bereikbaar over zowel water als weg, tegenover de vesting Willemstad net naast de Haringvlietbrug en de A29. Vanuit de werf vaart u in een mum van tijd naar fraaie streken als Tiengemeten, Haringvliet of de Biesbosch.

Met een groot stallingsterrein, een 50 tons botenlift, hijskraan, geklimatiseerde schilderhal en een ruim magazijn, is het een ideale plek voor winterstalling of om aan uw boot te werken.

Uw ervaringen over de bootstalling van Jachtwerf Rexwinkel in Numansdorp delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt