Noordschans 121

4791RG Klundert

+31-85-500-8044

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Afvalstation
Toiletten
Wastafels
Wifi
Speeltuin
Uw ervaringen over Jachthaven Noordschans in Klundert delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Liever anoniem
Ken deze haven al jaren veel te goed. Plek is redelijk, personeel is prima, keuken van het paviljoen is vreselijk. Probleem is de eigenaar, Piet de Zeeuw, ook wel Piet de dief genoemd. Ongelofelijke kl€&€&@k!! Klein, dik, vies mannetje met een hele grote mond die ancienniteit misbruikt anders had iemand dit misbaksel al lang volkomen terecht op zn bakkes getikt. Misselijke mens!
Chris
Afgelopen woensdag kennis Mogen maken met de eigenaar van Jachthaven Noordschans. Wij hadden een boot gekocht van een particulier die daar al Jaren klant was. Het afspreken voor het te water laten van onze boot ging al moeizaam omdat ik hierbij graag aanwezig wilde zijn om nog wat controles aan het schip uit te voeren i.v.m. recente aankoop. Hier kon volgens de man in de winkel geen sprake van zijn ze wilde mij niet bellen als de boot het water in ging. Na de te water lating waar ik uiteindelijk toch bij aanwezig ben geweest hebben we de boot naar een vrije box gevaren waar we als passant volgens afspraak tot goede vrijdag konden blijven liggen, uiteraard tegen betaling. Toen wij op het punt stonden de boot te verlaten om naar huis te gaan kwam de Baas, zoals hij zich meermaals noemde ons op niet mis te verstane wijze de les lezen. Aanvankelijk kende ik deze bullebak niet maar Piet zoals ze hem daar ook wel noemde bleek de BAAS te zijn. Klein dik mannetje met veel te grote mond, wees dus gewaarschuwd als u van plan was u boot daar te gaan stallen. We moesten per direct de haven verlaten zelfs na meerdere pogingen om tot een fatsoenlijke dialog te komen mochten geen invloed meer hebben op de ongenuanceerde mening van de BAAS. Uiteindelijk gaf hij on een uur om te vertrekken anders zou hij ons wegslepen. Na een kort telefoontje met Jachthaven de batterij in Willemstad hebben wij deze haven dan ook voorgoed achter ons gelaten. In Willemstad werden we werkelijk met open armen ontvangen en konden hier rustig blijven tot goede Vrijdag. Wat een verschil in ontvangst, een warme douche. Wie ik hier op de haven ook sprak, allemaal kende ze de BAAS van Noordschans, en niet omdat het zo'n aardige man was. Jammer van zo'n mooie locatie en het personeel die wel het beste met hun werk voor hadden, behalve dan de man in de winkel. Ik wens tot slot deze haven/werf snel een nieuwe eigenaar toe.
Anoniem
Passantenplaats gereserveerd, bij aankomst komt de eigenaar, de heer de Zeeuw naar ons toe en er werd ons gezegd dat we de haven moesten verlaten en als we niet zelf gingen werden we weg gesleept. Anitie van het Paviljoen had ons de plaats toegewezen maar daar had hij niets mee te maken. De meest onvriendelijke haven en persoon die er is, komen hier nooit meer