Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Noordschans

1.8 van 5 (4 beoordelingen)

Jachthaven Noordschans

1.8 van 5 (4 beoordelingen)

Met 650 ligplaatsen is Jachthaven Noordschans de ideale haven. Gelegen aan het Hollands Diep, nog geen 5 mijl varen van het Volkerak en Haringvliet aan de ene kant, de Dordtse kil en Biesbosch aan de andere kant. Jachthaven Noordschans is een rustige haven, met een recent vernieuwde sanitaire voorzieningen. De met slagbomen afgesloten haven is goed bereikbaar via Klundert, een gezellig Brabants vestingstadje, waar alle dagelijkse voorzieningen te halen zijn. Jachthaven Noordschans beschikt over een 20-tons botenlift. Tevens is er een mastenkraan aanwezig en bent u bij de haven ook op het juiste adres voor winterberging zowel buiten als binnen.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt