Sassedijk 6

3292LD Strijensas

+31-85-500-8795

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Kindervoorzieningen
Kleedkamers
Beveiligde steigers
Tankstation
Speeltuin
Afvalstation
Winkel
Toiletten
Wastafels
Wifi
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachthaven Strijensas in Strijensas delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Michel van der Stoep
Slechte ervaringen mee. Gedateerd oubollig jachthaven. Onvriendelijk personeel en niet behulpzaam. Op geld belust. Innen van geld maakt hen vriendelijk. Kleine boten hebben ze liever niet, en laten dit ook merken.
Stef breusers
Perfecte en mooie haven De eigenaren en het peroneel denken echt met je mee op het de mensen naar hun zin te maken Mooie beschutte ligging prima facaliteiten Goede technische vaklui voor elke reparatie Prima loods en kraan faciliteiten En een gezellig restaurant met een prima keuken Gewoon top
Stef breusers
Perfecte en mooie haven De eigenaren en het peroneel denken echt met je mee op het de mensen naar hun zin te maken Mooie beschutte ligging prima facaliteiten Goede technische vaklui voor elke reparatie Prima loods en kraan faciliteiten En een gezellig restaurant met een prima keuken Gewoon top

Jachthaven Strijensas

5.0 van 5 (7 beoordelingen)

Jachthaven Strijensas ligt aan het Hollands Diep, een brede rivierarm in Zuid-Holland. De haven in Strijensas is centraal gelegen tussen de grote rivieren en Zeeuwse wateren, waardoor u alle kanten op kunt. Vanuit Jachthaven Strijensas heeft u een open vaarverbinding tot het Hollandsch Diep, Haringvliet, Dordtsche Kil, Oude Maas, Amer, Biesbosch en de Merwede. Bovendien zijn de Oosterschelde en het Grevelingenmeer via het Volkerrak binnen ca. twee uur te bereiken.


Jachthaven Strijensas beschikt over 370 ligplaatsen. De te huur aangeboden ligplaatsen hebben diverse afmetingen vanaf zes tot en met achttien meter boxmaat. De haven bestaat uit zes drijvende steigers, waarbij de ligplaatsen vanaf acht meter beschikken over een drijvende zijsteiger en een optionele eigen elektra aansluiting.

Naast de verhuur van jaarligplaatsen staat Jachthaven Strijensas bekend om haar winterstalling. Met ca. 300 stallingplaatsen is Jachthaven Strijensas de haven om uw schip te stallen tijdens de wintermaanden. Niet alleen vaste ligplaatshouders, maar ook gasten kunnen gebruik maken van de aanwezige winterstalling.

Als passant bent u ook van harte welkome bij Jachthaven Strijensas. Als passantenhaven staat de haven voornamelijk bekend als springplank van de grote rivieren naar de Zeeuwse wateren, waarbij vaak gebruik wordt gemaakt van de mastenkraan met zelfbediening.

Direct een passanten ligplaats boeken.
Beschikbare ligplaatsen voor passanten (7)
Lengte * Breedte * Diepte * Water Stroom Prijs (p.d.)
8.0 m 3.3 m 2.0 m € 13,60 Boek nu
9.0 m 3.5 m 2.0 m € 15,30 Boek nu
10.0 m 3.8 m 2.0 m € 17,00 Boek nu
11.0 m 4.25 m 2.0 m € 18,70 Boek nu
12.0 m 4.75 m 2.0 m € 20,40 Boek nu
13.0 m 5.0 m 2.0 m € 22,10 Boek nu
14.0 m 5.0 m 2.2 m € 23,80 Boek nu

* in meters

Prijzen voor extra personen
Kind 0-4 jr. Kind 5-18 jr. Volwassenen.
€ 0,00 € 0,00 € 0,00

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt