Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Strijensas

4.5 van 5 (4 beoordelingen)

Jachthaven Strijensas

4.5 van 5 (4 beoordelingen)

Jachthaven Strijensas ligt aan het Hollands Diep, een brede rivierarm in Zuid-Holland. De haven in Strijensas is centraal gelegen tussen de grote rivieren en Zeeuwse wateren, waardoor u alle kanten op kunt. Vanuit Jachthaven Strijensas heeft u een open vaarverbinding tot het Hollandsch Diep, Haringvliet, Dordtsche Kil, Oude Maas, Amer, Biesbosch en de Merwede. Bovendien zijn de Oosterschelde en het Grevelingenmeer via het Volkerrak binnen ca. twee uur te bereiken.


Jachthaven Strijensas beschikt over 370 ligplaatsen. De te huur aangeboden ligplaatsen hebben diverse afmetingen vanaf zes tot en met achttien meter boxmaat. De haven bestaat uit zes drijvende steigers, waarbij de ligplaatsen vanaf acht meter beschikken over een drijvende zijsteiger en een optionele eigen elektra aansluiting.

Naast de verhuur van jaarligplaatsen staat Jachthaven Strijensas bekend om haar winterstalling. Met ca. 300 stallingplaatsen is Jachthaven Strijensas de haven om uw schip te stallen tijdens de wintermaanden. Niet alleen vaste ligplaatshouders, maar ook gasten kunnen gebruik maken van de aanwezige winterstalling.

Als passant bent u ook van harte welkome bij Jachthaven Strijensas. Als passantenhaven staat de haven voornamelijk bekend als springplank van de grote rivieren naar de Zeeuwse wateren, waarbij vaak gebruik wordt gemaakt van de mastenkraan met zelfbediening.

Beschikbare ligplaatsen voor passanten (7)

Lengte* Breedte* Diepte* Water Stroom Prijs (per dag) incl. BTW
Ligplaats Kind 0-4jr. Per kind Per pers.
8 3.3 2 € 13.60 gratis gratis gratis Boek nu
9 3.5 2 € 15.30 gratis gratis gratis Boek nu
10 3.8 2 € 17.00 gratis gratis gratis Boek nu
11 4.25 2 € 18.70 gratis gratis gratis Boek nu
12 4.75 2 € 20.40 gratis gratis gratis Boek nu
13 5 2 € 22.10 gratis gratis gratis Boek nu
14 5 2.2 € 23.80 gratis gratis gratis Boek nu

* - in meters

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt