Vroesenkade 160

3045LS Rotterdam

+31-85-500-8318

Inchecken: voor 10:23

Uitchecken: voor 10:23

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Beveiligde steigers
Uw ervaringen over Bootstalling Jachtwerf De Hudson in Rotterdam delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Stallingsbedrijf

Bootstalling Jachtwerf De Hudson

Aan het Schie-Schiekanaal in Rotterdam vindt u de bootstalling van Jachtwerf De Hudson B.V. U kunt hier naast stalling van uw boot terecht voor een breed palet aan werkzaamheden.

De jachtwerf is gelegen aan de Vroesenkade in de wijk Bijdorp. Deze is per auto goed bereikbaar vanaf de A20, Gordelweg. Jachthaven Rotterdam bevindt zich op een steenworp afstand van de werf.

U kunt bij De Hudson terecht voor de winterstalling van uw jacht, zowel binnen als buiten. Daarnaast biedt het bedrijf onder meer casco bouw,onderhoud en reparatie, timmerwerk en interieurbouw, nieuwbouw en schilderwerk voor uw schip.

Uw ervaringen over de bootstalling van Jachtwerf de Hudson in Rotterdam delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt