Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Bootstalling Jachtwerf De Hudson

Bootstalling Jachtwerf De Hudson

Aan het Schie-Schiekanaal in Rotterdam vindt u de bootstalling van Jachtwerf De Hudson B.V. U kunt hier naast stalling van uw boot terecht voor een breed palet aan werkzaamheden.

De jachtwerf is gelegen aan de Vroesenkade in de wijk Bijdorp. Deze is per auto goed bereikbaar vanaf de A20, Gordelweg. Jachthaven Rotterdam bevindt zich op een steenworp afstand van de werf.

U kunt bij De Hudson terecht voor de winterstalling van uw jacht, zowel binnen als buiten. Daarnaast biedt het bedrijf onder meer casco bouw,onderhoud en reparatie, timmerwerk en interieurbouw, nieuwbouw en schilderwerk voor uw schip.

Uw ervaringen over de bootstalling van Jachtwerf de Hudson in Rotterdam delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt