Vroesenkade 160

3045LS Rotterdam

+31-85-500-8318

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Beveiligde steigers
Uw ervaringen over Bootstalling Jachtwerf De Hudson in Rotterdam delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jan Versnel
Heb van af mijn 17 tot 30 jaar ook gewerkt op de bijzondere werf. Ken Aad de Geus heel goed. Hij heeft het zware werk lang vol gehouden. Wens hem een spoedige overname van de werf deze mag nooit verloren gaan. Hoop ook dat hij er mag blijven wonen want oude bomen moet je niet verplanten.Heeft hij een ptive mail adres wil graag een keer van gedachten wisselen Wens hem en vrouw nog gelukkige en gezonde jaren toe. Groetjes Jan Versnel
Stallingsbedrijf

Bootstalling Jachtwerf De Hudson

Aan het Schie-Schiekanaal in Rotterdam vindt u de bootstalling van Jachtwerf De Hudson B.V. U kunt hier naast stalling van uw boot terecht voor een breed palet aan werkzaamheden.

De jachtwerf is gelegen aan de Vroesenkade in de wijk Bijdorp. Deze is per auto goed bereikbaar vanaf de A20, Gordelweg. Jachthaven Rotterdam bevindt zich op een steenworp afstand van de werf.

U kunt bij De Hudson terecht voor de winterstalling van uw jacht, zowel binnen als buiten. Daarnaast biedt het bedrijf onder meer casco bouw,onderhoud en reparatie, timmerwerk en interieurbouw, nieuwbouw en schilderwerk voor uw schip.

Uw ervaringen over de bootstalling van Jachtwerf de Hudson in Rotterdam delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt