Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Bootstalling Hoogenboom Kaag

Bootstalling Hoogenboom Kaag

De bootstalling van Hoogenboom Kaag is gelegen in het Groene Hart in het grensgebied van Utrecht en Zuid-Holland. Naast het stallen van uw boot kunt u hier ligplaatsen huren, evenals sloepen, motorboten en zeilboten om de natuurrijke omgeving te verkennen.

U vindt het bedrijf op Kaageiland. Met de veerpont is het te bereiken door bij aankomst rechts aan te houden tot aan het einde van de weg (Julianalaan volgen). Onderweg komt u een Y splitsing tegen, hier moet u rechts aanhouden en vervolgens 250 m recht door om op het haventerrein te komen. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Bij de werf zijn ligplaatsen beschikbaar in kalme, beschutte wateren. Voor de stalling van uw boot wordt zowel zomer- als winterstalling aangeboden. In de vorstperioden kunnen boten met een gewicht tot 4 Ton gestald worden.

Uw ervaringen over de bootstalling van Hoogenboom Kaag delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt