Julianalaan 72

2159LD Kaag

+31-85-500-8447

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Beveiligde steigers
Uw ervaringen over Bootstalling Hoogenboom Kaag in Kaag delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Stallingsbedrijf

Bootstalling Hoogenboom Kaag

De bootstalling van Hoogenboom Kaag is gelegen in het Groene Hart in het grensgebied van Utrecht en Zuid-Holland. Naast het stallen van uw boot kunt u hier ligplaatsen huren, evenals sloepen, motorboten en zeilboten om de natuurrijke omgeving te verkennen.

U vindt het bedrijf op Kaageiland. Met de veerpont is het te bereiken door bij aankomst rechts aan te houden tot aan het einde van de weg (Julianalaan volgen). Onderweg komt u een Y splitsing tegen, hier moet u rechts aanhouden en vervolgens 250 m recht door om op het haventerrein te komen. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Bij de werf zijn ligplaatsen beschikbaar in kalme, beschutte wateren. Voor de stalling van uw boot wordt zowel zomer- als winterstalling aangeboden. In de vorstperioden kunnen boten met een gewicht tot 4 Ton gestald worden.

Uw ervaringen over de bootstalling van Hoogenboom Kaag delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt