eerste weegje 3

4301SL Zierikzee

+31-85-500-8653

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Beveiligde steigers
Afvalstation
Toiletten
Wastafels
Uw ervaringen over WV Zierikzee in Zierikzee delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Imke
Er is helemaal geen wifi in de haven. Het sanitair is wat verouderd maar wel redelijk proper. De havenmeester is vriendelijk. De prijs de meter die op de website staat klopt niet en is nu vrij duur. Over het algemeen is de haven oké.

WV Zierikzee

Watersportvereniging Zierikzee is opgericht in 1961. De vereniging is aangesloten bij het Watersportverbond. WV Zierikzee telt bijna 200 leden, dat is de gemiddelde grootte van een watersportvereniging in Nederland.

De vereniging beheert een jachthaven in Zierikzee met 105 ligplaatsen. Het zijn de ligplaatsen tussen de palen 50 en 132.
In het midden van de haven ligt het drijvende clubhuis van de vereniging. Het is in juni 2004 gebouwd als vervanger van een ander clubhuis, dat op dezelfde plaats lag.

WV Zierikzee is een van de oprichters van de Stichting Deltaweek. Deze stichting organiseert jaarlijks in de eerste week van juli een van de grote zeilevenementen voor kajuitjachten. Kijk ook op www.deltaweek.nl. Daarnaast organiseert de vereniging ook nog onderlinge wedstrijden.

Voor de jeugdafdeling is er zeilinstructie waarbij wordt opgeleid volgens het CWO-systeem. Opmerkelijk is, dat veel jeugdleden kinderen zijn van ouders die geen boot hebben en geen lid zijn van de vereniging.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt