Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

WV Zierikzee

WV Zierikzee

Watersportvereniging Zierikzee is opgericht in 1961. De vereniging is aangesloten bij het Watersportverbond. WV Zierikzee telt bijna 200 leden, dat is de gemiddelde grootte van een watersportvereniging in Nederland.

De vereniging beheert een jachthaven in Zierikzee met 105 ligplaatsen. Het zijn de ligplaatsen tussen de palen 50 en 132.
In het midden van de haven ligt het drijvende clubhuis van de vereniging. Het is in juni 2004 gebouwd als vervanger van een ander clubhuis, dat op dezelfde plaats lag.

WV Zierikzee is een van de oprichters van de Stichting Deltaweek. Deze stichting organiseert jaarlijks in de eerste week van juli een van de grote zeilevenementen voor kajuitjachten. Kijk ook op www.deltaweek.nl. Daarnaast organiseert de vereniging ook nog onderlinge wedstrijden.

Voor de jeugdafdeling is er zeilinstructie waarbij wordt opgeleid volgens het CWO-systeem. Opmerkelijk is, dat veel jeugdleden kinderen zijn van ouders die geen boot hebben en geen lid zijn van de vereniging.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt