Luitje 6

4301AS Zierikzee

+31-85-500-8431

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Havenmeester
Kleedkamers
Beveiligde steigers
Afvalstation
Toiletten
Wastafels
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachthaven Gemeentehaven Zierikzee in Zierikzee delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

De prijs per nacht voor een gemeente haven is inderdaad heel hoog! Maar erger vind ik dat de faciliteiten voor die prijs ook nog eens slecht zijn. Weer kregen na betaling bij de overigens vriendelijke havenmeester, en mooi bonnetje met allerlei codes maar bv. wifisignaal was zo slecht dat er niet eens verbinding mee kon worden gemaakt.
Michiel Nilsson
De website ''www.jachthavenzierikzee.nl'' werkt niet, dus kun je de tarieven niet controleren. Kom je bij een zeer onvriendelijke havenmeester terecht (na lang zoeken), die je financieel het vel over de neus trekt. Bespottelijk hoog tarief voor 1 nachtje moeten betalen. Terwijl we naast 5 andere jachten lagen en daardoor geen gebruik konden maken van de elektrische voorzieningen. En WV Zierikzee was telefonisch niet eens bereikbaar. Kortom, het is daar druk zat, waarom zouden ze moeite doen, gewoon uitmelken die kudde.
Anoniem
Vriendelijke havenmeester maar voor een gemeente haven is het wel de duurste van Nederland

Jachthaven Gemeentehaven Zierikzee

2.33 van 5 (5 beoordelingen)

Wanneer u aankomt in de gemeentelijke jachthaven Zierikzee tijdens kantooruren van de havenmeesters, wordt u bijna altijd opgevangen door een havenmeester in een oranje havenboot of een havenmeester lopend of fietsend over de kade/steigers. Hij wijst u een plaats toe. U ligt hier vlakbij het centrum van Zierikzee en aan een drijvende steiger.

Zierikzee is de drukste passantenhaven van Zeeland. In de Museumhaven Zeeland kunt u de oude schepen bewonderen en het Maritiem Museum laat u de geschiedenis van Zierikzee zien.

Is het schip langer dan 25 meter? Bel dan even om te vragen of er een ligplaats beschikbaar is. Invaliden/slecht ter been 24 uur van te voren bellen.

Uw ervaringen over Jachthaven Gemeentehaven Zierikzee delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt