Luitje 6

4301AS Zierikzee

+31-85-500-8431

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Havenmeester
Kleedkamers
Beveiligde steigers
Afvalstation
Toiletten
Wastafels
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachthaven Gemeentehaven Zierikzee in Zierikzee delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Karel Smits
Correctie op mijn voorgaande review. Het sanitair was beter bereikbaar dan gezegd. Wel een aardig stukje lopen maar niet over de dijk. Dat had een aspirant havenmeester gezegd. Sanitair is prima lekkere douche. Het stonk alleen verschrikkelijk. De afzuiging trok rioollucht uit de afvoer en er gaat een zware pomp iedere 20 seconden aan. Ik heb wel heerlijk rustig gelegen heel ver van het feestgedruis. 😉
Karel Smits
Nog 1 Box beschikbaar- als je er ligt begrijp je waarom. Box 34 35 heb je geen WI-FI. Het sanitair is helemaal over de dijk naar het volgende steiger. De roestige ringen aan de meerpalen verpesten meteen je landvasten. Een paar RVS sluitinge zou dit oplossen. HEEL DUUR VOOR DE GEBODEN KWALITEIT Havenmeester Wim Fokker was aardig.
M Lennartz
Zierikzee is prachtig!! Helaas is de prijs/kwaliteit verhouding van de haven volledig uit verhouding. Sanitair is oud en heel smerig. Overdag staan de deuren open en fungeert het als openbaar toilet. Hanteer de deurcode de hele dag, daar betalen we toch havengeld voor? Daarnaast zijn 2 toiletten aan de magere kant. Wifi werkte niet.

Jachthaven Gemeentehaven Zierikzee

2.33 van 5 (13 beoordelingen)

Wanneer u aankomt in de gemeentelijke jachthaven Zierikzee tijdens kantooruren van de havenmeesters, wordt u bijna altijd opgevangen door een havenmeester in een oranje havenboot of een havenmeester lopend of fietsend over de kade/steigers. Hij wijst u een plaats toe. U ligt hier vlakbij het centrum van Zierikzee en aan een drijvende steiger.

Zierikzee is de drukste passantenhaven van Zeeland. In de Museumhaven Zeeland kunt u de oude schepen bewonderen en het Maritiem Museum laat u de geschiedenis van Zierikzee zien.

Is het schip langer dan 25 meter? Bel dan even om te vragen of er een ligplaats beschikbaar is. Invaliden/slecht ter been 24 uur van te voren bellen.

Uw ervaringen over Jachthaven Gemeentehaven Zierikzee delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt