Luitje 6

4301AS Zierikzee

+31-85-500-8431

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Havenmeester
Kleedkamers
Beveiligde steigers
Afvalstation
Toiletten
Wastafels
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachthaven Gemeentehaven Zierikzee in Zierikzee delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

JW
Faciliteiten zijn idd maar matig. Maar wonderlijk is dat tegenover de aanlegsteiger een brasserie DeKaoie tot middernacht met ramen en deuren wijd open een knalfeest geeft. Feestmuziek schalt over water. Je kunt elkaar in de kuip nauwelijks verstaan. Geen rustig idilisch sfeertje in de haven zo.
de Sailors
inderdaad supervriendelijke havenmeester, prachtig en gezellig stadje om een wandeling te maken. er wordt inderdaad flink gestapeld, maar daar hebben we niet echt de nadelen van gezien. helaas spijtig van wat ik al heel veel las : het sanitair is verouderd, vies en wordt slecht onderhouden. misschien eens zien voor een groter sanitair afgesloten gebouw enkel voor de havengebruikers.
Fam.Breen
Veel te duur voor deze haven In paar jaar tijd 10.00 euro erop Sanitair vies en dat in coronatijd Geen toilet papier en ook niets om te ontsmetten Er liggen dan honderden boten en er zijn 2 wc en 2 douches echt niet te geloven Of je moet naar het andere toilet gebouwtje , maar als je eerst over 6 boten moet klimmen en dan dat eind nog moet lopen....sorry maar dan heb je het ( Hollands gezegd) al in de broek gedaan Erg jammer, wordt echt tijd voor een modern en schoon toilet gebouw

Jachthaven Gemeentehaven Zierikzee

2.33 van 5 (9 beoordelingen)

Wanneer u aankomt in de gemeentelijke jachthaven Zierikzee tijdens kantooruren van de havenmeesters, wordt u bijna altijd opgevangen door een havenmeester in een oranje havenboot of een havenmeester lopend of fietsend over de kade/steigers. Hij wijst u een plaats toe. U ligt hier vlakbij het centrum van Zierikzee en aan een drijvende steiger.

Zierikzee is de drukste passantenhaven van Zeeland. In de Museumhaven Zeeland kunt u de oude schepen bewonderen en het Maritiem Museum laat u de geschiedenis van Zierikzee zien.

Is het schip langer dan 25 meter? Bel dan even om te vragen of er een ligplaats beschikbaar is. Invaliden/slecht ter been 24 uur van te voren bellen.

Uw ervaringen over Jachthaven Gemeentehaven Zierikzee delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt