Zandkreekweg 4

4471NG WOLPHAARTSDIJK

+31-85-500-8432

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Kindervoorzieningen
Afvalstation
Toiletten
Uw ervaringen over WSV Wolphaartsdijk in Wolphaartsdijk delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Anoniem
Heel gezellige haven. ... leuke havenmeester die informatie geeft over alles in de buurt zeker een aanrader

WSV Wolphaartsdijk

5.0 van 5 (1 beoordelingen)

De WSVW is een vereniging met ruim 900 leden die beschikt over 480 ligplaatsen aan het Veerse Meer, nabij Wolphaartsdijk. De WSVW werd opgericht op 13 maart 196.

De WSVW staat bekend als een familiehaven. Hoeveel jonge kinderen hebben al niet de eerste beginselen van het zeilen geleerd onder leiding van de trainers van de jeugdcommissie? Door de wedstrijdcommissie worden zowel in de zomer als in de winter clubwedstrijden georganiseerd. De recreatiecommissie zorgt voor toertochten, cursussen en feesten. Het clubblad is de Vaan. De havencommissie is verantwoordelijk voor de havens, terreinen en gebouwen die voor elk gezinslid een aangenaam verblijf mogelijk maken.

De WSVW heeft goede contacten met zusterverenigingen in de regio en is lid van het Watersportverbond. Orde, netheid en milieubewustzijn hebben de WSVW aan de blauwe vlag geholpen!

Uw ervaringen over Jachthaven WSV Wolphaartsdijk delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaats houder.

Bekijk alle reviews en informatie en reserveer uw ligplaats meteen online op Jachthaven.nl

Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt