Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Oesterhaven BV

5 van 5 (2 beoordelingen)

Oesterhaven BV

5 van 5 (2 beoordelingen)

De Oesterhaven is uw culinaire thuishaven. Het is de eerste haven na de Zandkreeksluis, de verbinding tussen het Veerse Meer en de Oosterschelde. In de bij de HISWA aangesloten jachthaven met 153 ligplaatsen heerst een knus gevoel. Vanaf uw ligplaats geniet u een geweldig uitzicht en kunt u gebruik maken van onze faciliteiten. Op loopafstand zit een grote watersportwinkel, een supermarkt en drie restaurants. Zeilschool De Viking zit op het terrein. Hier kunt u desgewenst nog een lesje meepikken of een zeil- of motorboot huren. Tenslotte worden in de Oesterhaven eigen Veerse Meer oesters en mosselen gekweekt, altijd interessant om eens over de schouder van de kweker mee te kijken.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt