Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Bootstalling Provoost Maritiem

Bootstalling Provoost Maritiem

onderhoud- en reparatiewerkzaamheden en een mobiele yacht service.

U vindt de scheepswerf aan de eerste binnenhaven. Vanaf het terrein vaart u in no-time naar de Westerschelde of de Noordzee. Tot de dienstverlening van het bedrijf horen onder meer schoonspuiten en waxen, winter- en zomerklaar maken en motoronderhoud.

Op het afgesloten buitenterrein is er mogelijkheid tot bootstalling voor schepen to 15 meter. Voor het uit het water halen van uw boot is er een kraan met en hijscapaciteit tot 20 ton beschikbaar. Met behulp van een botenwagen zal uw boot zo zorgvuldig mogelijk op zijn plaats worden gezet.

Uw ervaringen over de bootstalling van Provoost Maritiem delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt