Deltastraat 17

4301RC Zierikzee

+31-85-500-8344

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Beveiligde steigers
Uw ervaringen over Bootstalling Mulder Yachtservice in Zierikzee delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Stallingsbedrijf

Bootstalling Mulder Yachtservice

U vindt de bootstalling van Mulder Yachtservice in Zierikzee. Naast het stallen van uw boot kunt u hier uitgebreide werkzaamheden laten verrichten voor onderhoud, reparatie en renovatie.

Vanuit deze Zeeuwse scheepswerf aan het Havenkanaal vaart u eenvoudig de Oosterschelde op. Het haventerrein is eenvoudig met de auto bereikbaar en u vindt er voldoende parkeergelegenheid.

Bij de scheepswerf vindt u onder meer een botenlift tot 30 ton, een mastenkraan (reikhoogte 23 m), winterstalling in moderne loodsen (totaal 3000 m2), winterstalling buiten op de wal (mogelijk met staande mast), levering, onderhoud en inbouw van scheepsdieselmotoren en osmosepreventie of een complete osmosebehandeling.

Uw ervaringen over de bootstalling van Mulder Yachtservice delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt