Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Bootstalling Mulder Yachtservice

Bootstalling Mulder Yachtservice

U vindt de bootstalling van Mulder Yachtservice in Zierikzee. Naast het stallen van uw boot kunt u hier uitgebreide werkzaamheden laten verrichten voor onderhoud, reparatie en renovatie.

Vanuit deze Zeeuwse scheepswerf aan het Havenkanaal vaart u eenvoudig de Oosterschelde op. Het haventerrein is eenvoudig met de auto bereikbaar en u vindt er voldoende parkeergelegenheid.

Bij de scheepswerf vindt u onder meer een botenlift tot 30 ton, een mastenkraan (reikhoogte 23 m), winterstalling in moderne loodsen (totaal 3000 m2), winterstalling buiten op de wal (mogelijk met staande mast), levering, onderhoud en inbouw van scheepsdieselmotoren en osmosepreventie of een complete osmosebehandeling.

Uw ervaringen over de bootstalling van Mulder Yachtservice delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt