Boulevard 3

4697BC St. Annaland

+31-85-500-8223

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Vol

Faciliteiten

Beveiligde steigers
Uw ervaringen over Bootstalling Mariteam Shipyard in St. annaland delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Stallingsbedrijf

Bootstalling Mariteam Shipyard

In het Zeeuwse St. Annaland vindt u de bootstalling van Mariteam Shipyard. Midden in het Deltagebied kunt u na de winterstalling naar talloze Nederlandse wateren varen.

Op het terrein vindt u een zware botenkraan voor schepen tot 80 ton (max. 26 meter). Er zijn drie soorten scheepsbokken met passende botenkarren, zodat zowel grote als kleinere schepen op een passende bok staan. U kunt uw boot op de wal stallen, de mast eraf laten halen en de boot winterklaar laten maken.

De 7000 m2 hoogwaardige binnenstalling is vorstvrij en beveiligd. de toegangsdeuren zijn 10 meter hoog, waardoor nagenoeg alle schepen naar binnen kunnen. Alle stallingsplaatsen zijn voorzien van 220V stroomaansluitingen.

Uw ervaringen over de bootstalling van Mariteam Shipyard delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt