Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Bootstalling Mariteam Shipyard

Bootstalling Mariteam Shipyard

In het Zeeuwse St. Annaland vindt u de bootstalling van Mariteam Shipyard. Midden in het Deltagebied kunt u na de winterstalling naar talloze Nederlandse wateren varen.

Op het terrein vindt u een zware botenkraan voor schepen tot 80 ton (max. 26 meter). Er zijn drie soorten scheepsbokken met passende botenkarren, zodat zowel grote als kleinere schepen op een passende bok staan. U kunt uw boot op de wal stallen, de mast eraf laten halen en de boot winterklaar laten maken.

De 7000 m2 hoogwaardige binnenstalling is vorstvrij en beveiligd. de toegangsdeuren zijn 10 meter hoog, waardoor nagenoeg alle schepen naar binnen kunnen. Alle stallingsplaatsen zijn voorzien van 220V stroomaansluitingen.

Uw ervaringen over de bootstalling van Mariteam Shipyard delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt