Middenhavendam 3

4511AX Breskens

+31-85-500-8294

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Beveiligde steigers
Uw ervaringen over Bootstalling Breskens Yacht Service in Breskens delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Stallingsbedrijf

Bootstalling Breskens Yacht Service

De bootstalling van Breskens Yacht Service is gelegen in Breskens, Zeeland. In totaal is er op het terrein 8.000m2 binnenstalling en 3.000m2 buitenstalling beschikbaar.

U vindt de bootstalling aan een baai in de Westerschelde. Breskens Yacht Service kan jachten tot 75 meter binnen plaatsen (maximale rijdbare rijdbare hoogte van 13m). Alle loodsen zijn verwarmd en beveiligd. Er is een scheepslift aanwezig voor het liften en droog zetten van boten tot 68 ton.

Naast bootstalling kun u bij het bedrijf terecht voor onderhouds-, en reparatiewerkzaamheden, of volledige refits. Laswerk, draaien, frezen, transport en schadetaxatie behoort eveneens tot de specialisaties van Breskens Yacht Service.

Uw ervaringen over de bootstalling van Breskens Yacht Service delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt