Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Bootstalling Breskens Yacht Service

Bootstalling Breskens Yacht Service

De bootstalling van Breskens Yacht Service is gelegen in Breskens, Zeeland. In totaal is er op het terrein 8.000m2 binnenstalling en 3.000m2 buitenstalling beschikbaar.

U vindt de bootstalling aan een baai in de Westerschelde. Breskens Yacht Service kan jachten tot 75 meter binnen plaatsen (maximale rijdbare rijdbare hoogte van 13m). Alle loodsen zijn verwarmd en beveiligd. Er is een scheepslift aanwezig voor het liften en droog zetten van boten tot 68 ton.

Naast bootstalling kun u bij het bedrijf terecht voor onderhouds-, en reparatiewerkzaamheden, of volledige refits. Laswerk, draaien, frezen, transport en schadetaxatie behoort eveneens tot de specialisaties van Breskens Yacht Service.

Uw ervaringen over de bootstalling van Breskens Yacht Service delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt