Industrieweg 9

4301RS Zierikzee

+31-85-500-8305

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Vol

Faciliteiten

Beveiligde steigers
Wifi
Uw ervaringen over Botenstalling Zeeland in Zierikzee delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Anoniem
Flexibele stalling, mooie ruimte, kundig en behulpzaam personeel. Toegang buiten openingstijden via bluetooth sleutel.
Anoniem
flexibele stalling, gezellige koffie momenten en deskundige motorische kennis.
Stallingsbedrijf

Botenstalling Zeeland

4.0 van 5 (2 beoordelingen)

In het Zeeuwse Zierikzee vindt u Botenstalling Zeeland. Het bedrijf beschikt over een 40 tons bootwagen, waarmee uw boot veilig en secuur gestald kan worden.

U vindt de haven op de Industrieweg, op zo'n 200 meter van de haven aan de Oosterschelde. De schepen worden gelicht met een mobiele kraan aan de loswal in Zierikzee (Engelse Kade/Havenstraat). Beschikt u over een trailer waar u zelf uw boot op vervoert, dan kunt u uiteraard ook bij het bedrijf terecht voor stalling.

Naast een bootstalling is er ook een werkplaats aanwezig waar u gebruik van kunt maken voor klus- en herstelwerkzaamheden aan uw schip of scheepsonderdelen. Op verzoek kunt u tevens las- slijp en ander herstelwerkwerkzaamheden laten uitvoeren. Er is ook een schildersloods van 15 x 7,5 meter voor het stofvrij en verwarmd schilderen van uw schip.

Uw ervaringen over de bootstalling van Botenstalling Zeeland delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt