Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Botenstalling Zeeland

4 van 5 (2 beoordelingen)

Botenstalling Zeeland

4 van 5 (2 beoordelingen)

In het Zeeuwse Zierikzee vindt u Botenstalling Zeeland. Het bedrijf beschikt over een 40 tons bootwagen, waarmee uw boot veilig en secuur gestald kan worden.

U vindt de haven op de Industrieweg, op zo'n 200 meter van de haven aan de Oosterschelde. De schepen worden gelicht met een mobiele kraan aan de loswal in Zierikzee (Engelse Kade/Havenstraat). Beschikt u over een trailer waar u zelf uw boot op vervoert, dan kunt u uiteraard ook bij het bedrijf terecht voor stalling.

Naast een bootstalling is er ook een werkplaats aanwezig waar u gebruik van kunt maken voor klus- en herstelwerkzaamheden aan uw schip of scheepsonderdelen. Op verzoek kunt u tevens las- slijp en ander herstelwerkwerkzaamheden laten uitvoeren. Er is ook een schildersloods van 15 x 7,5 meter voor het stofvrij en verwarmd schilderen van uw schip.

Uw ervaringen over de bootstalling van Botenstalling Zeeland delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt