Aalswaard 50

3962MZ Wijk bij Duurstede

+31-85-500-8651

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Kindervoorzieningen
Kleedkamers
Beveiligde steigers
Tankstation
Speeltuin
Afvalstation
Winkel
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Wifi
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachthaven W.S.V. Rijn en Lek in Wijk bij duurstede delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven W.S.V. Rijn en Lek

De jachthaven van W.S.V. Rijn en Lek in Wijk bij Duurstede ligt in een dode arm van de Rijn. In de rustige haven vindt u fraaie groene beschutting en heeft u prachtig uitzicht op de uiterwaarden.

Naast de Rijn en Lek vaart u vanuit de verenigingshaven gemakkelijk naar wateren als Maurik en het Amsterdam-Rijnkanaal. Ook cultuurliefhebbers komen aan hun trekken. Zo vindt u op loopafstand het oude centrum van met Kasteel Duurstede. Iedere eerst zondag van de maand kunt u deelnemen aan het Cultureel Rondje. Liever zonnen, zwemmen of varen met de kano? Het strand van Gravenbol, bevindt zich op 2 km afstand.

In de haven zijn ca. 190 ligplaatsen voor leden en 30 ligplaatsen voor passanten beschikbaar. Tot de faciliteiten behoren moderne douches, toiletten (ook geschikt voor minder validen), wasmachine en droger, elektriciteit, vers drinkwater, wifi, een vuilwatertank en een leenfiets voor de boodschappen. Voor de kinderen zijn er enkele speeltoestellen in de buurt.

Uw ervaringen over de jachthaven van W.S.V. Rijn en Lek delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt