Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven W.S.V. Rijn en Lek

Jachthaven W.S.V. Rijn en Lek

De jachthaven van W.S.V. Rijn en Lek in Wijk bij Duurstede ligt in een dode arm van de Rijn. In de rustige haven vindt u fraaie groene beschutting en heeft u prachtig uitzicht op de uiterwaarden.

Naast de Rijn en Lek vaart u vanuit de verenigingshaven gemakkelijk naar wateren als Maurik en het Amsterdam-Rijnkanaal. Ook cultuurliefhebbers komen aan hun trekken. Zo vindt u op loopafstand het oude centrum van met Kasteel Duurstede. Iedere eerst zondag van de maand kunt u deelnemen aan het Cultureel Rondje. Liever zonnen, zwemmen of varen met de kano? Het strand van Gravenbol, bevindt zich op 2 km afstand.

In de haven zijn ca. 190 ligplaatsen voor leden en 30 ligplaatsen voor passanten beschikbaar. Tot de faciliteiten behoren moderne douches, toiletten (ook geschikt voor minder validen), wasmachine en droger, elektriciteit, vers drinkwater, wifi, een vuilwatertank en een leenfiets voor de boodschappen. Voor de kinderen zijn er enkele speeltoestellen in de buurt.

Uw ervaringen over de jachthaven van W.S.V. Rijn en Lek delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt