De Meent 1

3621VS Breukelen

+31-85-500-8190

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Havenmeester
Beveiligde steigers
Afvalstation
Winkel
Toiletten
Wastafels
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachthaven WSV de Meent in Breukelen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven WSV de Meent

De jachthaven van WSV de Meent is gelegen in het Utrechtse dorp Breukelen. U vindt deze fraaie verenigingshaven aan de zuidwestelijke kant van de Loosdrechtse Plassen, op de landtong tussen de Kalverstraat en Kievitsbuurt.

De ligging van de haven maakt een goede uitvalsbasis voor wateren als de Blijkpolderplas, Loosdrechtse Plassen, Spiegelplas, Vinkeveense Plassen en de Vecht. Deze zijn in ca. 1 uur te bereiken.

De haven wordt doorkruist door een mooie groenstrook waar u goed kunt gerecreëerd. De noordzijde van de haven is de 'grote haven'. Deze biedt 199 ligplaatsen voor boten van 4 tot 12 meter. De zuidzijde van de haven is de 'zwembadhaven' en biedt plaats aan 132 boten tussen de 4 en 7 meter. Beide havens hebben een diepgang van 1,60 meter. Op het terrein zijn toiletten en douches aanwezig. Aan de steigers vindt u elektriciteitspunten en twee watertappunten. In de loods zijn een koel- en vrieskast geplaatst waar u gebruik van kunt maken, evenals een automaat met gekoelde dranken.

Uw ervaringen over de jachthaven van WSV de Meent delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt