Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven WSV de Meent

Jachthaven WSV de Meent

De jachthaven van WSV de Meent is gelegen in het Utrechtse dorp Breukelen. U vindt deze fraaie verenigingshaven aan de zuidwestelijke kant van de Loosdrechtse Plassen, op de landtong tussen de Kalverstraat en Kievitsbuurt.

De ligging van de haven maakt een goede uitvalsbasis voor wateren als de Blijkpolderplas, Loosdrechtse Plassen, Spiegelplas, Vinkeveense Plassen en de Vecht. Deze zijn in ca. 1 uur te bereiken.

De haven wordt doorkruist door een mooie groenstrook waar u goed kunt gerecreëerd. De noordzijde van de haven is de 'grote haven'. Deze biedt 199 ligplaatsen voor boten van 4 tot 12 meter. De zuidzijde van de haven is de 'zwembadhaven' en biedt plaats aan 132 boten tussen de 4 en 7 meter. Beide havens hebben een diepgang van 1,60 meter. Op het terrein zijn toiletten en douches aanwezig. Aan de steigers vindt u elektriciteitspunten en twee watertappunten. In de loods zijn een koel- en vrieskast geplaatst waar u gebruik van kunt maken, evenals een automaat met gekoelde dranken.

Uw ervaringen over de jachthaven van WSV de Meent delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt