Kerkemaat 12

3751AH Spakenburg

+31-85-500-8297

Inchecken: voor 10:01

Uitchecken: voor 10:01

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Beperkte beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Kindervoorzieningen
Kleedkamers
Beveiligde steigers
Tankstation
Speeltuin
Afvalstation
Winkel
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachthaven W.S.V. De Eendracht in Spakenburg delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven W.S.V. De Eendracht

De jachthaven van W.S.V. de Eendracht bevindt zich in het noorden van Spakenburg. Het Nijkerkernauw Nuldernauw, Eemmeer en Gooimeer zijn uitstekend te bevaren vanuit de haven.

De haven is opgedeeld in twee delen die in totaal 250 vaste ligplaatsen bieden. Passanten zijn welkom en kunnen aanmeren in het gehele havengebied (inclusief de west- en oostmonding). Maak a.u.b. altijd een melding bij de havenmeester als u afmeert.

De steigers zijn voorzien van water en elektra, waarvoor u een havenkaart nodig heeft (deze is verkrijgbaar in het havenkantoor). In het clubhuis vindt u sanitaire voorzieningen, inclusief was- en droogruimte. Eveneens is er een dieselstation, vuiwaterpomp, botenkraan, kinderspeelplaats en een veldje waar u kunt barbecueën aanwezig. Het centrum van Spakenburg kunt u lopend bereiken. Daar vindt u diverse horeca- en winkelgelegenheden.

Uw ervaringen over de jachthaven van W.S.V. de Eendracht delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt