Kerkemaat 12

3751AH Spakenburg

+31-85-500-8297

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Beperkte beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Kindervoorzieningen
Kleedkamers
Beveiligde steigers
Tankstation
Speeltuin
Afvalstation
Winkel
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachthaven W.S.V. De Eendracht in Spakenburg delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

R. Harmsen
Na de positieve reacties op facebook over de haven van Spakenburg, besloten hier te gaan liggen. Weinig aanleg plaatsen voor passanten. Aan de aanlegplekken direct bij binnenkomst wel stroom, maar geen water. Winkels behoorlijk eind weg. Als je de kom invaart mag je nergens aanmeren, wat wel fijn zou zijn om boodschappen te doen. Dus omkeren en weer naar de ingang terug. Al met al is het mij zwaar tegen gevallen om hier te liggen. Met warm weer kan je je hond ook geen verkoeling geven, dat is verboden. Voor mij geen 2de keer Spakenburg meer. Voortaan vaar ik hier voorbij.
reppel
Wij gaan even met ons rubber naar de bakker, Donderdag was hij gesloten, en moest ik naar een andere bakker lopen. Mijn man bleef op een bankje wachten tot ik terug kwam. Kwam een meneer dat er klachten waren dat het verboden is daar aan te leggen. Was ook een ORANGE boot die vast lag aan een ketting, u had gezegd dat hij met een beton schaar de boel los zou knippen. Met andere worden wij mogen geen boodschappen doen . Terwijl er wel een kikker is om aan te leggen. Die meneer zei dat hij niet uit kon varen. Waarom zit die kikker daar dan Wij moeten maar naar de botter haven gaan. Hallo hoe kom ik van die trapjes af. Mijn man is 81 , ja over de datum tel niet meer mee. Dit moet even uit mijn hart Mogen zeker ook geen diezel tanken.

Jachthaven W.S.V. De Eendracht

De jachthaven van W.S.V. de Eendracht bevindt zich in het noorden van Spakenburg. Het Nijkerkernauw Nuldernauw, Eemmeer en Gooimeer zijn uitstekend te bevaren vanuit de haven.

De haven is opgedeeld in twee delen die in totaal 250 vaste ligplaatsen bieden. Passanten zijn welkom en kunnen aanmeren in het gehele havengebied (inclusief de west- en oostmonding). Maak a.u.b. altijd een melding bij de havenmeester als u afmeert.

De steigers zijn voorzien van water en elektra, waarvoor u een havenkaart nodig heeft (deze is verkrijgbaar in het havenkantoor). In het clubhuis vindt u sanitaire voorzieningen, inclusief was- en droogruimte. Eveneens is er een dieselstation, vuiwaterpomp, botenkraan, kinderspeelplaats en een veldje waar u kunt barbecueën aanwezig. Het centrum van Spakenburg kunt u lopend bereiken. Daar vindt u diverse horeca- en winkelgelegenheden.

Uw ervaringen over de jachthaven van W.S.V. de Eendracht delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt