Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven W.S.V. De Eendracht

Jachthaven W.S.V. De Eendracht

De jachthaven van W.S.V. de Eendracht bevindt zich in het noorden van Spakenburg. Het Nijkerkernauw Nuldernauw, Eemmeer en Gooimeer zijn uitstekend te bevaren vanuit de haven.

De haven is opgedeeld in twee delen die in totaal 250 vaste ligplaatsen bieden. Passanten zijn welkom en kunnen aanmeren in het gehele havengebied (inclusief de west- en oostmonding). Maak a.u.b. altijd een melding bij de havenmeester als u afmeert.

De steigers zijn voorzien van water en elektra, waarvoor u een havenkaart nodig heeft (deze is verkrijgbaar in het havenkantoor). In het clubhuis vindt u sanitaire voorzieningen, inclusief was- en droogruimte. Eveneens is er een dieselstation, vuiwaterpomp, botenkraan, kinderspeelplaats en een veldje waar u kunt barbecueën aanwezig. Het centrum van Spakenburg kunt u lopend bereiken. Daar vindt u diverse horeca- en winkelgelegenheden.

Uw ervaringen over de jachthaven van W.S.V. de Eendracht delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt