Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Kroeze

Jachthaven Kroeze

In de gemeente Eemnes ligt langs de rivier de Eem Jachthaven Kroeze. Op een schitterende plek midden in de natuur op slechts drie kilometer afstand van het gezellige centrum van Baarn.

Door de centrale ligging van de jachthaven bent u per boot in slechts 35 minuten op het Eemmeer. Vanuit daar zijn de gezellige vissersplaatsen Spakenburg en Huizen binnen een uur te bereiken.

De jachthaven is van alle moderne gemakken voorzien en biedt vele faciliteiten voor de watersportliefhebber. Naast de 160 vaste ligplaatsen kunt u bij ons uiteraard ook terecht voor zomer- en winterstalling.

De haven beschikt tevens over een compleet ingerichte werkplaats waar het nodige onderhoud aan uw boot of buitenboordmotor kan worden verricht.

Wilt u na het varen wat lekkers eten of drinken? Op het haventerrein vindt u Grand Café De Haven van Eemnes met een prachtig terras met uitzicht over de Eem en polderlandschap.

Graag tot ziens bij Jachthaven Kroeze!

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt