Eemweg 112

3755LD Eemnes

+31-85-500-8828

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Toiletten
Wasserette
Uw ervaringen over Jachthaven Kroeze in Eemnes delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven Kroeze

In de gemeente Eemnes ligt langs de rivier de Eem Jachthaven Kroeze. Op een schitterende plek midden in de natuur op slechts drie kilometer afstand van het gezellige centrum van Baarn.

Door de centrale ligging van de jachthaven bent u per boot in slechts 35 minuten op het Eemmeer. Vanuit daar zijn de gezellige vissersplaatsen Spakenburg en Huizen binnen een uur te bereiken.

De jachthaven is van alle moderne gemakken voorzien en biedt vele faciliteiten voor de watersportliefhebber. Naast de 160 vaste ligplaatsen kunt u bij ons uiteraard ook terecht voor zomer- en winterstalling.

De haven beschikt tevens over een compleet ingerichte werkplaats waar het nodige onderhoud aan uw boot of buitenboordmotor kan worden verricht.

Wilt u na het varen wat lekkers eten of drinken? Op het haventerrein vindt u Grand Café De Haven van Eemnes met een prachtig terras met uitzicht over de Eem en polderlandschap.

Graag tot ziens bij Jachthaven Kroeze!

Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt