Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven 'T Huizerhoofd

5 van 5 (1 beoordelingen)

Jachthaven 'T Huizerhoofd

5 van 5 (1 beoordelingen)

Jachthaven ‘t Huizerhoofd is prachtig gelegen aan het Gooimeer en heeft 870 ligplaatsen. De beschutte jachthaven is een oase van rust voor watersporters en tevens facilitair zeer compleet en modern. Huizen ligt zeer centraal en biedt voor watersporters unieke mogelijkheden. Via het IJmeer sportief zeilen op het Markermeer en IJsselmeer of lekker toeren langs de vele plaatsjes die het Eemmeer, Wolderwijd en Veluwemeer te bieden hebben. De jachthaven is tevens het startpunt voor leuke uitstapjes die Huizen zelf te bieden heeft.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt