Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Eembrugge

4 van 5 (1 beoordelingen)

Jachthaven Eembrugge

4 van 5 (1 beoordelingen)

In het midden van het land op een steenworp van de snelweg A1 ligt Jachthaven Eembrugge© te schitteren in het landschap.

Op het terrein van de jachthaven zijn diverse bedrijven werkzaam, waarbij u terecht kunt voor het totale onderhoud van uw jacht.

Een mooi, centraal vertrekpunt voor vele tochten in het gebied Door de centrale ligging van de jachthaven aan de Eem kunt u met uw zeil- of motorboot ruime keuze maken welk gebied u wilt bevaren.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt