Baambrugse Zuwe 196

3645AM Vinkeveen

+31-85-500-8202

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Restaurant
Havenmeester
Beveiligde steigers
Wastafels
Uw ervaringen over Jachthaven VVP Verhuur in Vinkeveen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven VVP Verhuur

Op de Braamburgse Zuwe, midden in de Vinkeveense plassen vindt u de jachthaven van VVP Verhuur. Een gemoedelijke omgeving, uitstekend viswater en goede accommodaties zijn slechts enkele pluspunten van deze haven.

De Braamburgse Zuwe vormt een scheiding tussen de Noord- en Zuidplas (grote- en middenplas). Er is ook een kleine plas die u kunt bereiken via de Zuidplas/middenplas. Bij de haven zijn ook recreatief te huren chalets beschikbaar.

De jachthaven is gelegen aan de noord- en middenplas en telt zo'n 40 ligplaatsen. In de hal van het kantoor/receptie zijn een toilet en wastafel aanwezig. Voor water hebben is er een tappunt in de jachthaven. Nabij de haven vindt u Café Restaurant Visserslust.

Uw ervaringen over jachthaven van VVP Verhuur Haven delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt