Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven VVP Verhuur

Jachthaven VVP Verhuur

Op de Braamburgse Zuwe, midden in de Vinkeveense plassen vindt u de jachthaven van VVP Verhuur. Een gemoedelijke omgeving, uitstekend viswater en goede accommodaties zijn slechts enkele pluspunten van deze haven.

De Braamburgse Zuwe vormt een scheiding tussen de Noord- en Zuidplas (grote- en middenplas). Er is ook een kleine plas die u kunt bereiken via de Zuidplas/middenplas. Bij de haven zijn ook recreatief te huren chalets beschikbaar.

De jachthaven is gelegen aan de noord- en middenplas en telt zo'n 40 ligplaatsen. In de hal van het kantoor/receptie zijn een toilet en wastafel aanwezig. Voor water hebben is er een tappunt in de jachthaven. Nabij de haven vindt u Café Restaurant Visserslust.

Uw ervaringen over jachthaven van VVP Verhuur Haven delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt