Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Vinkeveen

Jachthaven Vinkeveen

Jachthaven Vinkeveen vindt u op het zuidoostelijke puntje van de Vinkeveense Plassen. De groene beschutting, gezellige sfeer en goede voorzieningen zorgen voor een aangenaam verblijf in de haven.

De jachthaven is met de auto goed te bereiken via de N201 of A2, afslag Groenlandsekade. Vanaf de steigers vaart u eenvoudig over het open water naar de vele labyrintische kavels van het gebied.

De haven telt 80 ligplaatsen, met boxen variërend van 5 tot 12 meter. Er zijn enkele ligplaatsen voor langere boten. Deze zijn voorzien van brede houten steigers en er is tevens een hondensteiger aanwezig. De haven biedt ook service en onderhoud, winterstalling en zomerstalling aan. Tot de voorzieningen in de haven behoren onder meer sanitair, stroom en water aan de steiger, gratis wifi, zonneweide met picknicktafels, kinderspeelplaatsen en cameratoezicht. Nabij vindt u het restaurant van Apollo Hotels.

Uw ervaringen over Jachthaven Vinkeveen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt