Groenlandsekade 3

3645BA Vinkeveen

+31-85-500-8249

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Kindervoorzieningen
Beveiligde steigers
Speeltuin
Toiletten
Wastafels
Wifi
Uw ervaringen over Jachthaven Vinkeveen in Vinkeveen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven Vinkeveen

Jachthaven Vinkeveen vindt u op het zuidoostelijke puntje van de Vinkeveense Plassen. De groene beschutting, gezellige sfeer en goede voorzieningen zorgen voor een aangenaam verblijf in de haven.

De jachthaven is met de auto goed te bereiken via de N201 of A2, afslag Groenlandsekade. Vanaf de steigers vaart u eenvoudig over het open water naar de vele labyrintische kavels van het gebied.

De haven telt 80 ligplaatsen, met boxen variërend van 5 tot 12 meter. Er zijn enkele ligplaatsen voor langere boten. Deze zijn voorzien van brede houten steigers en er is tevens een hondensteiger aanwezig. De haven biedt ook service en onderhoud, winterstalling en zomerstalling aan. Tot de voorzieningen in de haven behoren onder meer sanitair, stroom en water aan de steiger, gratis wifi, zonneweide met picknicktafels, kinderspeelplaatsen en cameratoezicht. Nabij vindt u het restaurant van Apollo Hotels.

Uw ervaringen over Jachthaven Vinkeveen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt