Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Van Heusden Watersport

2 van 5 (1 beoordelingen)

Van Heusden Watersport

2 van 5 (1 beoordelingen)

De jachthaven is gelegen in de Noordelijke Kievitsbuurt van de Loosdrechtseplassen en biedt ongeveer 150 zomerligplaatsen en winterstalling plaatsen.


Vanuit de jachthaven vaart u binnen enkele minuten via de karakteristiek trekgaten naar de Loosdrechtse plassen of rivier de Vecht.

Er staan speciale containers voor huisvuil. Voor vuil- en oliehoudend water, zoals bilge water en de inhoud van het chemisch toilet en er is een afzuigstation aanwezig.
Tevens beschikt de haven over een 30 ton botenlift voor het in en uit het water hijsen van diverse schepen.
Naast de ligplaatsen voor schepen zijn er meerdere vaste staanplaatsen voor sta-caravans en een aantal vaste ligplaatsen voor woonarken, voor recreatief verblijf. Daarnaast verhuurt de haven het hele jaar door luxe vakantiewoningen voor de korte termijn.

Kortom, jachthaven Van Heusden Watersport biedt datgene wat de huidige watersporter mag verwachten!

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt