Scheendijk 24

3621VC Breukelen

+31-85-500-8587

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Vol

Uw ervaringen over Van Heusden Watersport in Breukelen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Anoniem
Prachtige ligplaats voor mij als passant. Uitnodigende stroompalen van Seysener, maar geen stroom erop. Jammer. Niet van deze tijd.

Van Heusden Watersport

2.0 van 5 (1 beoordelingen)

De jachthaven is gelegen in de Noordelijke Kievitsbuurt van de Loosdrechtseplassen en biedt ongeveer 150 zomerligplaatsen en winterstalling plaatsen.


Vanuit de jachthaven vaart u binnen enkele minuten via de karakteristiek trekgaten naar de Loosdrechtse plassen of rivier de Vecht.

Er staan speciale containers voor huisvuil. Voor vuil- en oliehoudend water, zoals bilge water en de inhoud van het chemisch toilet en er is een afzuigstation aanwezig.
Tevens beschikt de haven over een 30 ton botenlift voor het in en uit het water hijsen van diverse schepen.
Naast de ligplaatsen voor schepen zijn er meerdere vaste staanplaatsen voor sta-caravans en een aantal vaste ligplaatsen voor woonarken, voor recreatief verblijf. Daarnaast verhuurt de haven het hele jaar door luxe vakantiewoningen voor de korte termijn.

Kortom, jachthaven Van Heusden Watersport biedt datgene wat de huidige watersporter mag verwachten!

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt