Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Ruimzicht

Jachthaven Ruimzicht

Jachthaven Ruimzicht in Breukelen is ingeklemd tussen twee unieke natuurgebieden in het centrum van het land. Dit zijn: de trekgaten van de noordelijke Kievitsbuurt en de Bethunepolder. Door de begroeiing is een bijna windvrije haven ontstaan. Een uitstekende uitvalplaats voor uw dag recreatie met uw boot.

Indien u een parkeerplaats voor uw auto reserveert, kunt u bijna direct van uw auto in uw boot stappen! De haven beschikt over 100 ligplaatsen, van 4 tot 10 meter bootlengte. De haven valt onder de gemeente Stichtse Vecht, toeristen belasting is verschuldigd. De haven heeft GEEN faciliteiten voor passanten.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt