Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven De Wilgenhoek

Jachthaven De Wilgenhoek

Jachthaven De Wilgenhoek is een moderne jachthaven aan de Vinkeveense plassen. De haven biedt zomer- en winterstalling, onderhoudswerkzaamheden, boothuizen, een botenlift en een tankstation.

De jachthaven bevindt zich in de zuidoosthoek van de Vinkeveense Zuid-plas, nabij de snelweg A2
Amsterdam - Utrecht, afrit 4 - N201 Vinkeveen / Hilversum. Op het haventerrein is voldoende parkeergelegenheid.

De faciliteiten bestaan uit schone sanitaire voorzieningen, een wasserette en drinkwater aan de steiger. In de directe omgeving zijn geen winkels. Wel zijn er in de haven ijsjes verkrijgbaar. Het meest dichtbijzijnde restaurant, "Hotel Restaurant Villa Lokeend", bevindt zich op 700 meter van de haven.

Uw ervaringen over Jachthaven De Wilgenhoek delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt