Dijkstraat 29

3961AA Wijk bij Duurstede

+31-85-500-8686

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Restaurant
Havenmeester
Winkel
Toiletten
Wastafels
Uw ervaringen over Jachthaven De Wijkse Haven in Wijk bij duurstede delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Janny Merema
Bij aankomst ontvangen door een uiterst vriendelijke havenmeester. Voor het eerst sinds jaren hier gelegen . Wat een gezellig haventje. Vergeleken bij vroeger, toen was het een rommelpotje. Mooie brede steigers met stroom en watervoorziening. Dit zijn prima verbeteringen. Zag dat er nu ook sanitair aanwezig is. Top!

Jachthaven De Wijkse Haven

Jachthaven De Wijkse Haven is een knusse passantenhaven in Wijk bij Duurstede. De combinatie van cultuur en natuur in de directe omgeving, maken het verblijf in deze haven zeer speciaal.

De haven is gelegen op de grens van het stadscentrum waardoor u zowel kunt genieten van de horeca en cultuur van deze Utrechtse plaatst, alsook de natuur rondom de Nederrijn. Het Amsterdam-Rijnkanaal, de Lek en Maurik liggen praktisch om de hoek.

De passantenhaven heeft ligplaatsen voor 20 boten, waarvan 4 vaste ligplaatsen zijn. Aan de kade vindt u restaurant De Granschuur met terras. In de haven zijn basale sanitaire voorzieningen aanwezig zoals drinkwater en toilet. Op loopafstand vindt u winkels en overige horecagelegenheden.

Uw ervaringen over Jachthaven De Wijkse Haven delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt