Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven De Wijkse Haven

Jachthaven De Wijkse Haven

Jachthaven De Wijkse Haven is een knusse passantenhaven in Wijk bij Duurstede. De combinatie van cultuur en natuur in de directe omgeving, maken het verblijf in deze haven zeer speciaal.

De haven is gelegen op de grens van het stadscentrum waardoor u zowel kunt genieten van de horeca en cultuur van deze Utrechtse plaatst, alsook de natuur rondom de Nederrijn. Het Amsterdam-Rijnkanaal, de Lek en Maurik liggen praktisch om de hoek.

De passantenhaven heeft ligplaatsen voor 20 boten, waarvan 4 vaste ligplaatsen zijn. Aan de kade vindt u restaurant "De Granschuur" met terras. In de haven zijn basale sanitaire voorzieningen aanwezig zoals drinkwater en toilet. Op loopafstand vindt u winkels en overige horecagelegenheden.

Uw ervaringen over Jachthaven De Wijkse Haven delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt