Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven de Stuw

5 van 5 (2 beoordelingen)

Jachthaven de Stuw

5 van 5 (2 beoordelingen)

Jachthaven “De Stuw” ligt dichtbij het centrum van Amersfoort in de monding van het Valleikanaal en is direct aan de rivier de Eem gelegen.
De oude, houten gebouwen met witte kozijnen zijn ongeveer een eeuw oud en dienden voorheen als opslagplaats voor hout. Na de oorlog werden deze gebouwen verplaatst en werd het de huidige botenberging van de jachthaven.


De Eem is een unieke rivier, het is namelijk de enige vaarweg die in Nederland ontspringt én eindigt en geen aftakking is van een andere rivier.
Vanaf de jachthaven bereikt u, na een mooie tocht door het
landschap van de Eempolders de randmeren.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt