Baambrugse Zuwe 169

3545AG Vinkeveen

+31-85-500-8594

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Vol

Faciliteiten

Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Beveiligde steigers
Wastafels
Uw ervaringen over Jachthaven De Plashoeve in Vinkeveen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven De Plashoeve

Aan de Noordplas van de Vinkeveense plassen vindt u Jachthaven De Plashoeve. De door natuurgroen beschutte haven is een fraaie uitvalsbasis om de omgeving te verkennen.

Nabij vindt u het vaargebied De Ronde Venen, waar de Vinkeveense Plassen onderdeel van zijn. Het totale oppervlak van dit natuurgebied beslaat zo'n 1000 hectare. De combinatie van open vaarwateren, eilandjes en legakkers maken dit natuurgebied aantrekkelijk voor natuurliefhebbers en recreanten.

In de jachthaven vindt u 140 box-ligplaatsen. Daarnaast zijn er ook een 30-tal boothuizen in verschillende lengte en breedtematen aanwezig. In de haven zijn basale sanitaire voorzieningen aanwezig evenals stroom en water aan de steigers. Bij het cafe/restaurant De Plashoeve kunt u terecht voor maaltijden en drankjes.

Uw ervaringen over Jachthaven De Plashoeve delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt