Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven De Plashoeve

Jachthaven De Plashoeve

Aan de Noordplas van de Vinkeveense plassen vindt u Jachthaven De Plashoeve. De door natuurgroen beschutte haven is een fraaie uitvalsbasis om de omgeving te verkennen.

Nabij vindt u het vaargebied De Ronde Venen, waar de Vinkeveense Plassen onderdeel van zijn. Het totale oppervlak van dit natuurgebied beslaat zo'n 1000 hectare. De combinatie van open vaarwateren, eilandjes en legakkers maken dit natuurgebied aantrekkelijk voor natuurliefhebbers en recreanten.

In de jachthaven vindt u 140 box-ligplaatsen. Daarnaast zijn er ook een 30-tal boothuizen in verschillende lengte en breedtematen aanwezig. In de haven zijn basale sanitaire voorzieningen aanwezig evenals stroom en water aan de steigers. Bij het cafe/restaurant De Plashoeve kunt u terecht voor maaltijden en drankjes.

Uw ervaringen over Jachthaven De Plashoeve delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt