Scheendijk 15

3621VC Breukelen

+31-85-500-8675

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Vol

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Beveiligde steigers
Afvalstation
Winkel
Toiletten
Wastafels
Uw ervaringen over Jachthaven De Opbouw in Breukelen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Anoniem
Van
Super onbeschofte eigenaar , scheld alleen maar op alles en ie
Hans
Wat een klantvriendelijkheid , de ene dag zegt men dat er een ligplaats voor je is, de volgende dag als je al op weg bent met je boot op de trailer is er ineens geen plaats meer. Niet genegen om even een botenlift te regelen Bij het bedrijf op z’n eigen terrein: onthoudt die naam de Opbouw, ik heb het idee dat de huidige beheerders eerder met de afbraak bezig zijn, ook gezien de slechte staat van onderhoud en de onvriendelijke bejegening: alles is ze teveel.blij dat ik bij de Toekomst ( even verderop)hartelijk ontvangen ben ! !

Jachthaven De Opbouw

4.0 van 5 (4 beoordelingen)

Jachthaven de Opbouw in Breukelen ligt vlakbij de Loosdrechtse Plassen. De tussenliggende trekgaten verbinden de haven met dit idyllische natuurgebied, dat tevens populair is bij watersporters. Omdat het gebied vanuit alle windstreken goed te bereiken is, wordt het ook wel de watertuinvan Nederland genoemd.

De jachthaven is voorzien van solide aanlegsteigers die uitgerust zijn met deugdelijke bolders en aanmeerringen. Het merendeel van de haven bestaat uit steigerplaatsen, met een aanlegsteiger langs de zijkant voor gemakkelijk in- en uitstappen. Echter zijn er ook paalplaatsen aanwezig, waartussen boten kunnen afmeren. De Opbouw biedt zowel zomer- als winterstalling en beschikt over goede faciliteiten, zoals water, stroom, wc's, douches en een vuilwaterpomp.

In de directe omgeving vindt u diverse vaarwegen zoals de Vecht, het Hilversums kanaal en de s' Gravenlandse vaart. Deze zijn vanuit de haven goed te bereiken. Eveneens zijn er restaurants, cafés en bungalowparken te vinden.

Uw ervaringen over Jachthaven De Opbouw delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt