Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven De Opbouw

4 van 5 (1 beoordelingen)

Jachthaven De Opbouw

4 van 5 (1 beoordelingen)

Jachthaven de Opbouw in Breukelen ligt vlakbij de Loosdrechtse Plassen. De tussenliggende trekgaten verbinden de haven met dit idyllische natuurgebied, dat tevens populair is bij watersporters. Omdat het gebied vanuit alle windstreken goed te bereiken is, wordt het ook wel de "watertuin"van Nederland genoemd.

De jachthaven is voorzien van solide aanlegsteigers die uitgerust zijn met deugdelijke bolders en aanmeerringen. Het merendeel van de haven bestaat uit steigerplaatsen, met een aanlegsteiger langs de zijkant voor gemakkelijk in- en uitstappen. Echter zijn er ook paalplaatsen aanwezig, waartussen boten kunnen afmeren. De Opbouw biedt zowel zomer- als winterstalling en beschikt over goede faciliteiten, zoals water, stroom, wc's, douches en een vuilwaterpomp.

In de directe omgeving vindt u diverse vaarwegen zoals de Vecht, het Hilversums kanaal en de s' Gravenlandse vaart. Deze zijn vanuit de haven goed te bereiken. Eveneens zijn er restaurants, cafés en bungalowparken te vinden.

Uw ervaringen over Jachthaven De Opbouw delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt