Scheendijk 6

3621VB Breukelen

+31-85-500-8067

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Vol

Faciliteiten

Walstroom
Beveiligde steigers
Wastafels
Uw ervaringen over Jachthaven Arie Wiegmans in Breukelen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Anoniem

Jachthaven Arie Wiegmans

5.0 van 5 (1 beoordelingen)

Jachthaven Arie Wiegmans is gelegen aan de Loosdrechtse Plassen in Breukelen. Naast ligplaatsen voor uw boot kunt u hier terecht voor een zeer uitgebreide dienstverlening.

U vindt de jachthaven en werf aan de Scheendijk, aan de zuidwestkant van de Loosdrechtse Plassen. Naast ligplaatsen kunt u ook bij de werf terecht voor onder andere winter- en zomerstalling, onderhoudswerkzaamheden, occasions en onderdelen.

De jachthaven beschikt over 250 ligplaatsen. Er is walstroom en drinkwater beschikbaar aan de steigers en alle plaatsen zijn voorzien van aanlegsteigers. Eveneens is er een bootkraan aanwezig. Voor de veiligheid is er continue toezicht op uw boot.

Uw ervaringen over Jachthaven Arie Wiegmans delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt