Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Arie Wiegmans

5 van 5 (1 beoordelingen)

Jachthaven Arie Wiegmans

5 van 5 (1 beoordelingen)

Jachthaven Arie Wiegmans is gelegen aan de Loosdrechtse Plassen in Breukelen. Naast ligplaatsen voor uw boot kunt u hier terecht voor een zeer uitgebreide dienstverlening.

U vindt de jachthaven en werf aan de Scheendijk, aan de zuidwestkant van de Loosdrechtse Plassen. Naast ligplaatsen kunt u ook bij de werf terecht voor onder andere winter- en zomerstalling, onderhoudswerkzaamheden, occasions en onderdelen.

De jachthaven beschikt over 250 ligplaatsen. Er is walstroom en drinkwater beschikbaar aan de steigers en alle plaatsen zijn voorzien van aanlegsteigers. Eveneens is er een bootkraan aanwezig. Voor de veiligheid is er continue toezicht op uw boot.

Uw ervaringen over Jachthaven Arie Wiegmans delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt