Scheendijk 16

3621VC Breukelen

+31-85-500-8886

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Vol

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Beveiligde steigers
Toiletten
Wastafels
Uw ervaringen over Jachthaven Alexander in Breukelen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven Alexander

Jachthaven Alexander is gelegen in Breukelen, Utrecht midden in het Groene Hart. De kleine en beschutte haven heeft goede voorzieningen en vormt een goede uitvalsbasis om de omgeving te verkennen.

De waterrijke en natuurrijke omgeving is uitstekend voor watersport. U vaart vanuit de haven direct de Loosdrechtse plassen op waar u onder andere kunt recreëren op een van de eilandjes of verder kunt varen naar Utrechtse wateren.

De jachthaven biedt ligplaatsen voor kleine en middelgrote boten (tot 20 meter). De diepgang van de haven is 3 meter. Tot de voorzieningen behoren sanitair en watertappunten en elektriciteit aan de steiger. Nabij vindt u diverse watersportbedrijven waar u benodigdheden kunt vinden.

Uw ervaringen over Jachthaven Alexander in Breukelen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder. De haven biedt geen mogelijkheid voor passanten 


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt