Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Alexander

Jachthaven Alexander

Jachthaven Alexander is gelegen in Breukelen, Utrecht midden in het Groene Hart. De kleine en beschutte haven heeft goede voorzieningen en vormt een goede uitvalsbasis om de omgeving te verkennen.

De waterrijke en natuurrijke omgeving is uitstekend voor watersport. U vaart vanuit de haven direct de Loosdrechtse plassen op waar u onder andere kunt recreëren op een van de eilandjes of verder kunt varen naar Utrechtse wateren.

De jachthaven biedt ligplaatsen voor kleine en middelgrote boten (tot 20 meter). De diepgang van de haven is 3 meter. Tot de voorzieningen behoren sanitair en watertappunten en elektriciteit aan de steiger. Nabij vindt u diverse watersportbedrijven waar u benodigdheden kunt vinden.

Uw ervaringen over Jachthaven Alexander in Breukelen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt