Scheendijk 15

3621VC Breukelen

+31-85-500-8647

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Beveiligde steigers
Uw ervaringen over Bootstalling Korver Watersport in Breukelen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Stallingsbedrijf

Bootstalling Korver Watersport

Bij Korver Watersport in Breukelen kunt u gedurende de winterperiode uw boot veilig laten stallen. Het bedrijf biedt naast stalling diverse onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan. Tevens is er een showroom met occasions, nieuwe boten en motoren.

U vindt de botenstalling tussen de Vecht en de Loosdrechtse plassen aan de Scheendijk: een mooi watersportgebied waar u zowel natuur en cultuur binnen handbereik vindt. De werf is ook via de trekgaten makkelijk te bereiken.

Voor de winterperiode wordt verwarmde binnenstalling of buitenstalling op eigen terrein geboden. Met behulp van de eigen kraan kunnen boten snel in en uit het water gehaald worden.

Uw ervaringen over de bootstalling Korver Watersport in Breukelen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt