Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Bootstalling Korver Watersport

Bootstalling Korver Watersport

Bij Korver Watersport in Breukelen kunt u gedurende de winterperiode uw boot veilig laten stallen. Het bedrijf biedt naast stalling diverse onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan. Tevens is er een showroom met occasions, nieuwe boten en motoren.

U vindt de botenstalling tussen de Vecht en de Loosdrechtse plassen aan de Scheendijk: een mooi watersportgebied waar u zowel natuur en cultuur binnen handbereik vindt. De werf is ook via de trekgaten makkelijk te bereiken.

Voor de winterperiode wordt verwarmde binnenstalling of buitenstalling op eigen terrein geboden. Met behulp van de eigen kraan kunnen boten snel in en uit het water gehaald worden.

Uw ervaringen over de bootstalling Korver Watersport in Breukelen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt