Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Stichting Jachthaven Exploitatie Zeilclub '37

5 van 5 (1 beoordelingen)

Stichting Jachthaven Exploitatie Zeilclub '37

5 van 5 (1 beoordelingen)

In Kampen vindt u aan de noordzijde van de Ijssel de jachthaven van Stichting Jachthaven Exploitatie Zeilclub '37. Deze is gevestigd in een zandgat dat is ontstaan voor het opspuiten van de Hanzewijk. Het biedt een mooie uitvalsbasis voor tochten over de rivier.

Bezienswaardige stadjes als Zalk en Wilsum liggen op zo'n 10 km afstand. Stroomafwaarts vindt u de randmeren, het Ketelmeer en IJsselmeer op zo'n 5 km. afstand. Zomers biedt het strandje en water in de havenkom een mooie zwem- en ontspanningsgelegenheid. In 45 min. bent u in de vrije natuur van het Kattendiep met leuke strandjes.

De faciliteiten van de jachthaven bestaan naast walstroom en gratis sanitaire voorzieningen, uit een dieselpomp, helling, mastenkraan en waterninname. Tegen een kleine vergoeding zijn er fietsen beschikbaar maar er is ook een buslijn nabij die naar station Kampen rijdt.

Uw ervaringen over de jachthaven van Stichting Jachthaven Exploitatie Zeilclub '37 delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt