Frieseweg 6

8267AD Kampen

+31-85-500-8507

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Havenmeester
Beveiligde steigers
Tankstation
Toiletten
Wastafels
Vuilwater station
Uw ervaringen over Stichting Jachthaven Exploitatie Zeilclub '37 in Kampen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Anoniem
Gisteren hier voor het eerst gelegen gastvrij personeel en voor een drankje betaal je geen hoofdprijs. Leuke haven voor zo weinig geld zie je nog zelden toiletten en douches zeer netjes en dat voor zon prijs wij komen zeker terug !

Stichting Jachthaven Exploitatie Zeilclub '37

5.0 van 5 (1 beoordelingen)

In Kampen vindt u aan de noordzijde van de Ijssel de jachthaven van Stichting Jachthaven Exploitatie Zeilclub '37. Deze is gevestigd in een zandgat dat is ontstaan voor het opspuiten van de Hanzewijk. Het biedt een mooie uitvalsbasis voor tochten over de rivier.

Bezienswaardige stadjes als Zalk en Wilsum liggen op zo'n 10 km afstand. Stroomafwaarts vindt u de randmeren, het Ketelmeer en IJsselmeer op zo'n 5 km. afstand. Zomers biedt het strandje en water in de havenkom een mooie zwem- en ontspanningsgelegenheid. In 45 min. bent u in de vrije natuur van het Kattendiep met leuke strandjes.

De faciliteiten van de jachthaven bestaan naast walstroom en gratis sanitaire voorzieningen, uit een dieselpomp, helling, mastenkraan en waterninname. Tegen een kleine vergoeding zijn er fietsen beschikbaar maar er is ook een buslijn nabij die naar station Kampen rijdt.

Uw ervaringen over de jachthaven van Stichting Jachthaven Exploitatie Zeilclub '37 delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt