Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

WSV De Riette

WSV De Riette

In Kampen vindt u de jachthaven van WSV De Riette. Deze rustige haven is gelegen aan de Ijsseldelta en de rand van de oude binnenstad.

Tijdens het vaarseizoen wordt u opgevangen door de vrijwillige havenmeester die u naar een ligplaats voor de nacht verwijst. De jachthaven beschikt over elektriciteit, toiletten, douches en gratis drinkwater. Huisdieren zijn welkom mits aangelijnd en ook kunt u in overleg met de havenmeester fietsen lenen.

Het centrum van de Hanzestad ligt op zo'n 900 m. van de jachthaven. Daar kunt u het sfeervolle centrum bezoeken en boodschappen doen. Eveneens is er een reparateur voor bootmotoren nabij.

Uw ervaringen over de jachthaven van WSV De Riette delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt