Steenovensdijk 27

8262PL Kampen

+31-85-500-8142

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Havenmeester
Beveiligde steigers
Toiletten
Wastafels
Uw ervaringen over WSV De Riette in Kampen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

WSV De Riette

In Kampen vindt u de jachthaven van WSV De Riette. Deze rustige haven is gelegen aan de Ijsseldelta en de rand van de oude binnenstad.

Tijdens het vaarseizoen wordt u opgevangen door de vrijwillige havenmeester die u naar een ligplaats voor de nacht verwijst. De jachthaven beschikt over elektriciteit, toiletten, douches en gratis drinkwater. Huisdieren zijn welkom mits aangelijnd en ook kunt u in overleg met de havenmeester fietsen lenen.

Het centrum van de Hanzestad ligt op zo'n 900 m. van de jachthaven. Daar kunt u het sfeervolle centrum bezoeken en boodschappen doen. Eveneens is er een reparateur voor bootmotoren nabij.

Uw ervaringen over de jachthaven van WSV De Riette delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt