Vossemeerdijk 31

8251PM Dronten

+31-85-500-8459

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Vol

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Kindervoorzieningen
Kleedkamers
Beveiligde steigers
Speeltuin
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Wifi
Restaurant
Uw ervaringen over Jachthaven Ketelmeer in Dronten delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Anoniem
Mooi vaargebied. Prima haven. Fijne mensen ook die echt voor je klaarstaan als er wat is.
Anoniem
Altijd zeer vriendelijk onthaalt door havenmeester Dick Hij en zijn vrouw hebben het op de haven piekfijn in orde. Je kun even helemaal tot rust komen. Ook prima vorkje prikken in het restaurant!

Jachthaven Ketelmeer

5.0 van 5 (2 beoordelingen)

De jachthaven (in de volksmond ook wel ‘Ketelhaven’ genoemd) is gesitueerd ten oosten van de strekdam met restaurant “Lands End”. Behalve de mogelijkheid gebruik te maken van dit prima restaurant, worden passanten het volgende geboden:

Er zijn voor passanten altijd voldoende vrije boxen (met groene driehoek) en een ruime langssteiger. Het is een rustige haven met wijds uitzicht over het Ketelmeer. Er zijn fietsen te huur om het Roggebotsebos te verkennen of boodschappen te doen in Dronten of Kampen.

De ruime dijk met grasveld biedt ruimte aan kleine tentjes voor overnachting. Gratis gebruik van de trampoline, picknicktafels en barbecue. (Gratis) elektriciteit op de steigers. Gratis Wifi (1 uur per dag en voor KPN-klanten onbeperkt).

Uw ervaringen over Jachthaven Ketelmeer delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt