Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Ketelmeer

5 van 5 (2 beoordelingen)

Jachthaven Ketelmeer

5 van 5 (2 beoordelingen)

De jachthaven (in de volksmond ook wel ‘Ketelhaven’ genoemd) is gesitueerd ten oosten van de strekdam met restaurant “Lands End”. Behalve de mogelijkheid gebruik te maken van dit prima restaurant, worden passanten het volgende geboden:

Er zijn voor passanten altijd voldoende vrije boxen (met groene driehoek) en een ruime langssteiger. Het is een rustige haven met wijds uitzicht over het Ketelmeer. Er zijn fietsen te huur om het Roggebotsebos te verkennen of boodschappen te doen in Dronten of Kampen.

De ruime dijk met grasveld biedt ruimte aan kleine tentjes voor overnachting. Gratis gebruik van de trampoline, picknicktafels en barbecue. (Gratis) elektriciteit op de steigers. Gratis Wifi (1 uur per dag en voor KPN-klanten onbeperkt).

Uw ervaringen over Jachthaven Ketelmeer delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt