Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Marina Schokkerstrand

5 van 5 (1 beoordelingen)

Marina Schokkerstrand

5 van 5 (1 beoordelingen)

Marina Schokkerstrand ligt aan het Ketelmeer, een nog onontdekt watersportgebied met zowel ruim als beschut vaarwater aan de oostkant van het IJsselmeer, tussen de IJssel en het IJsselmeer. Vanuit Marina Schokkerstrand is er voor elk boottype en bij elk weer wel een boeiend vaardoel.

Voor watersporters - jong en oud - die de hectiek van de grote marina´s willen ontlopen en de rust van een jachthaven zoeken met een prachtig natuur- en vaargebied en een heerlijk strand is Marina Schokkerstrand een aanrader!

Zoekt u een ligplaats aan de oostkant van het IJsselmeer?
Marina Schokkerstrand biedt ligplaatsen voor jaarhuur en passanten van 10 tot 30 m. Een aantal ligplaatsen is bovendien te koop. Marina Schokkerstrand maakt deel uit van de Jachthavengroep, met zusterhavens Amsterdam Marina, Regatta Center Medemblik, Marina Stellendam en City Marina Rotterdam.

Het Ketelmeer is een nog betrekkelijk rustig watersportgebied. Marina Schokkerstrand ligt op een knooppunt van waterwegen: Zuid richting Randmeren naar Elburg of Harderwijk Zuidoost de IJssel op naar Kampen of Zwolle Oost richting Zwarte Water naar Zwartsluis, Vollenhove, Blokzijl of door naar het binnenwater van de Beulakerwijde, de Weerribben en Giethoorn West juist het ruime water van het IJsselmeer op naar bijvoorbeeld Urk, Lemmer, Enkhuizen of verder richting Waddenzee en Noordzee.

De goede verbindingen met de Randstad (A6), het Gooi (A27) en Midden-Nederland (A50) maken Marina Schokkerstrand ook per auto uitstekend bereikbaar.

Uw ervaringen over Jachthaven Marina Schokkerstrand delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt