Schokkerhaven 2

8308PX Nagele

+31-85-500-8291

Inchecken: voor 12:18

Uitchecken: voor 12:18

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Havenmeester
Kindervoorzieningen
Tankstation
Speeltuin
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Wifi
Restaurant
Uw ervaringen over Marina Schokkerstrand in Nagele delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Marina Schokkerstrand
Beste Lezer. Al enige tijd worden jachthavens in Nederland lastiggevallen door Jachthaven.nl. Deze website pretendeert te bemiddelen in ligplaatsen’. Natuurlijk zijn jachthavens blij zijn met ondersteuning van hun activiteiten en de reviews, maar helaas dringt deze website zich ongevraagd aan de jachthavens in Nederland op en lijkt namens de jachthavens naar potentiële “klanten” te communiceren. Als gevolg daarvan worden ook ongevraagd facturen verstuurd. Dit alles vindt plaats zonder overleg met en toestemming van de betreffende jachthavens. Na meerdere contacten en pogingen daartoe, met het vriendelijke en toch dringende verzoek de jachthavens die geen contract hebben met jachthaven.nl en om de gegevens niet meer te vermelden op hun website(s) en ook zeker niet namens de jachthavens te communiceren, blijft jachthaven.nl structureel doorgaan met deze praktijken. Heel veel jachthavens hebben geen enkele verbintenis met Jachthaven.nl en wijzen dan ook elke aansprakelijkheid die zou kunnen voortvloeien uit deze ongewenste dienstverlening af. Het verkrijgen van een ligplaats dan wel het als passant verzoeken om een ligplaats kan het beste plaatsvinden via de contactgegevens van de jachthaven zelf, en niet via een zogenaamd bemiddelende website. Aanvragen die via bemiddelingsbureaus of bemiddelingssites tot stand komen worden bij veel jachthavens niet in behandeling genomen en geven geen enkel recht op een ligplaats, ook niet als daarvoor reeds geld is betaald aan de bemiddelende organisatie. Veel jachthavens proberen de krachten te bundelen en melding te doen bij overkoepelende organisaties. O.a. de HISWA keurt deze praktijk rigoureus af. Er is hier namelijk sprake van misleiding en oplichting van watersporters en havens.
Anoniem
Dames en heren, neemt u van mij aan: dit is een nog eens een tophaven! Aardige mensen en een puike sfeer. Geweldig!

Marina Schokkerstrand

5.0 van 5 (2 beoordelingen)

Marina Schokkerstrand ligt aan het Ketelmeer, een nog onontdekt watersportgebied met zowel ruim als beschut vaarwater aan de oostkant van het IJsselmeer, tussen de IJssel en het IJsselmeer. Vanuit Marina Schokkerstrand is er voor elk boottype en bij elk weer wel een boeiend vaardoel.

Voor watersporters - jong en oud - die de hectiek van de grote marina´s willen ontlopen en de rust van een jachthaven zoeken met een prachtig natuur- en vaargebied en een heerlijk strand is Marina Schokkerstrand een aanrader!

Zoekt u een ligplaats aan de oostkant van het IJsselmeer?
Marina Schokkerstrand biedt ligplaatsen voor jaarhuur en passanten van 10 tot 30 m. Een aantal ligplaatsen is bovendien te koop. Marina Schokkerstrand maakt deel uit van de Jachthavengroep, met zusterhavens Amsterdam Marina, Regatta Center Medemblik, Marina Stellendam en City Marina Rotterdam.

Het Ketelmeer is een nog betrekkelijk rustig watersportgebied. Marina Schokkerstrand ligt op een knooppunt van waterwegen: Zuid richting Randmeren naar Elburg of Harderwijk Zuidoost de IJssel op naar Kampen of Zwolle Oost richting Zwarte Water naar Zwartsluis, Vollenhove, Blokzijl of door naar het binnenwater van de Beulakerwijde, de Weerribben en Giethoorn West juist het ruime water van het IJsselmeer op naar bijvoorbeeld Urk, Lemmer, Enkhuizen of verder richting Waddenzee en Noordzee.

De goede verbindingen met de Randstad (A6), het Gooi (A27) en Midden-Nederland (A50) maken Marina Schokkerstrand ook per auto uitstekend bereikbaar.

Uw ervaringen over Jachthaven Marina Schokkerstrand delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt