Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven WSV Dronten

2 van 5 (1 beoordelingen)

Jachthaven WSV Dronten

2 van 5 (1 beoordelingen)

De jachthaven van WSV Dronten is centraal gelegen aan de Lage Vaart. De rustige haven heeft goede voorzieningen en biedt een uitvalsbasis voor plaatsen als het Ketelmeer, IJsselmeer, Lelystad, Harderwijk en het Veluwemeer.

U vindt de haven in de kom van de vaart, net ten noorden van de Watersportkade. De haven is centraal gelegen in de stad waardoor winkels en horecagelegenheden goed te voet bereikbaar zijn. Op de groenstrook naast de haven kunt u goed recreëren bij mooi weer.

In de haven zijn vele faciliteiten aanwezig, waaronder een wasserette, fietsen, vuilwaterstation en een tankstation. In het Clubschip 'Havenzicht' kunt u op zaterdagen eten en drinken krijgen.

Uw ervaringen over de jachthaven van WSV Dronten delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt