Watersportkade 2

8253ZC Dronten

+31-85-500-8524

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Beveiligde steigers
Tankstation
Afvalstation
Winkel
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Wifi
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachthaven WSV Dronten in Dronten delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Bestuur WSVD
.
Loes Lantrok
Fijne jachthaven komen hier al 30 jaar met veel plezier Vriendelijke mensen je hebt hier altijd een welkom gevoel Mooie schone sanitair was en droogmachine tot je beschikking voor een nette prijs Goede leenfietsen die je gratis mag gebruiken Diesel aanwezig ik zou zeggen een top jachthaven Wij hopen hier nog vaak aan te meren
Paul
Zeer gezellige haven Fijne mensen altijd hartelijk helpen graag

Jachthaven WSV Dronten

2.0 van 5 (4 beoordelingen)

De jachthaven van WSV Dronten is centraal gelegen aan de Lage Vaart. De rustige haven heeft goede voorzieningen en biedt een uitvalsbasis voor plaatsen als het Ketelmeer, IJsselmeer, Lelystad, Harderwijk en het Veluwemeer.

U vindt de haven in de kom van de vaart, net ten noorden van de Watersportkade. De haven is centraal gelegen in de stad waardoor winkels en horecagelegenheden goed te voet bereikbaar zijn. Op de groenstrook naast de haven kunt u goed recreëren bij mooi weer.

In de haven zijn vele faciliteiten aanwezig, waaronder een wasserette, fietsen, vuilwaterstation en een tankstation. In het Clubschip 'Havenzicht' kunt u op zaterdagen eten en drinken krijgen.

Uw ervaringen over de jachthaven van WSV Dronten delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt