Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Camping Roggebotsluis

4.6 van 5 (7 beoordelingen)

Jachthaven Camping Roggebotsluis

4.6 van 5 (7 beoordelingen)

Jachthaven Roggebotsluis ligt aan één van de mooiste plekjes van de randmeren. De Randmeren vormen het grootste ononderbroken vaargebied van Nederland. Vanaf de haven kunt u leuke vaartochtjes maken richting voormalige Zuiderzeestadjes zoals Elburg, Harderwijk of Spakenburg. En via het Vossenmeer en de IJssel kunt u een tocht maken naar de oude Hanzesteden Kampen, Zwolle of Hattem.

Maar maakt u liever een langere tocht dan kunt u vanaf de haven naar het IJsselmeer varen richting Friesland of u vaart via het Zwarte meer naar de gezellige haventjes van Blokzijl, Giethoorn of Vollenhove. Natuurlijk mag ook het prachtige natuurgebied van de “De Weerribben en de Wieden” niet vergeten worden.

Kortom, de jachthaven vormt een prima uitgangspunt voor een heerlijke “vaar”vakantie!

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt