Reeveweg 1

8265PR Kampen

+31-85-500-8559

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Beveiligde steigers
Tankstation
Speeltuin
Afvalstation
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Wifi
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachthaven Camping Roggebotsluis in Kampen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Anoniem
Mooie rustige haven. Jammer dat de camping dicht gaat. Veel stacaravans zijn er al af. Maakt het wat troosteloos allemaal
Anoniem
Je ligt hier vlakbij allerlei leuke vaarplekjes. Leuk om met je gezin naartoe te gaan. Kinderen vermaken zich altijd goed en dat is belangrijk
Anoniem
Super leuke haven in een mooie omgeving!

Jachthaven Camping Roggebotsluis

4.57 van 5 (7 beoordelingen)

Jachthaven Roggebotsluis ligt aan één van de mooiste plekjes van de randmeren. De Randmeren vormen het grootste ononderbroken vaargebied van Nederland. Vanaf de haven kunt u leuke vaartochtjes maken richting voormalige Zuiderzeestadjes zoals Elburg, Harderwijk of Spakenburg. En via het Vossenmeer en de IJssel kunt u een tocht maken naar de oude Hanzesteden Kampen, Zwolle of Hattem.

Maar maakt u liever een langere tocht dan kunt u vanaf de haven naar het IJsselmeer varen richting Friesland of u vaart via het Zwarte meer naar de gezellige haventjes van Blokzijl, Giethoorn of Vollenhove. Natuurlijk mag ook het prachtige natuurgebied van de “De Weerribben en de Wieden” niet vergeten worden.

Kortom, de jachthaven vormt een prima uitgangspunt voor een heerlijke “vaar”vakantie!


Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt