Zwolseweg 1D 0

8271AS IJsselmuiden

+31-85-500-8860

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Beperkte beschikbaarheid

Passantenplekken Beperkte beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Havenmeester
Beveiligde steigers
Afvalstation
Toiletten
Wastafels
Wifi
Vuilwater station
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachthaven WSV IJsselmuiden in Ijsselmuiden delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven WSV IJsselmuiden

De jachthaven van WSV IJsselmuiden is gelegen in het gelijknamige Overijsselse plaatsje. Vanuit deze gezellige verenigingshaven kunt u zowel stroomop- als stroomafwaarts fraaie natuur en steden bezichtigen.

Aan de IJssel, nabij Kampen kunt u hier bijvoorbeeld naar het IJsselmeer, Ganzendiep, Kattendiep, of Ketelmeer varen. U vindt de haven iets ten zuiden van de Stadsbrug langs de Zwolseweg.

In de haven zijn ca. 80 ligplaatsen aanwezig en hiervan is een deel voor passanten. Het terrein is afgesloten met een hekwerk en u vindt er naast sanitair een afvalcontainer. Op loopafstand vindt u in IJsselmuiden of Kampen diverse horecagelegenheden en winkels.

Uw ervaringen over de jachthaven van WSV IJsselmuiden delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt