Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven WSV IJsselmuiden

Jachthaven WSV IJsselmuiden

De jachthaven van WSV IJsselmuiden is gelegen in het gelijknamige Overijsselse plaatsje. Vanuit deze gezellige verenigingshaven kunt u zowel stroomop- als stroomafwaarts fraaie natuur en steden bezichtigen.

Aan de IJssel, nabij Kampen kunt u hier bijvoorbeeld naar het IJsselmeer, Ganzendiep, Kattendiep, of Ketelmeer varen. U vindt de haven iets ten zuiden van de Stadsbrug langs de Zwolseweg.

In de haven zijn ca. 20 ligplaatsen aanwezig. Het terrein is afgesloten met een hekwerk en u vindt er naast sanitair een afvalcontainer. Op loopafstand vindt u in IJsselmuiden of Kampen diverse horecagelegenheden en winkels.

Uw ervaringen over de jachthaven van WSV IJsselmuiden delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt